Antonio Conte ei pysty lupaamaan pitkää liittoa Tottenhamin kanssa – huippumanagerilla oli selkeät motiivit

© Kuva: Getty Images

Antonio Conte ei ole valmis takaamaan pitkää liittoa Tottenhamin kanssa. Italialaismanageri on tällä hetkellä kiinni vain nykyhetkessä.

Conte on tehnyt selväksi haluavansa vahvistaa joukkuettaan tammikuun siirtoikkunassa. Hän on vedonnut haluvansa seuran rakentavan joukkueen, joka vastaisi hänen laatuvaatimuksiaan.

– Minä pidän nykyhetkessä elämisestä, enkä ajattele liikaa tulevaisuutta. Nyt on tärkeää elää tässä hetkessä ja kehittää tätä tilannetta auttamalla saamaan parhaan irti pelaajistani, Conte kommentoi lehdistölle.

– Tämä hetki on tässä ja nyt. Tulevaisuus sitten myöhemmin. Myöhemmin voi olla meille liian myöhäistä. Näemme sitten mitä tapahtuu, mutta me yritämme kehittää tätä tilannetta.

Conte ei ole vielä hävinnyt ainuttakaan valioliigaottelua astuttuaan marraskuussa Tottenhamin ruoriin. Italialainen hyväksyi valmennuspestin luvalla kehittää joukkuetta.

– Uskoin Tottenhamin olevan oman työskentelyni kannalta loistavassa tilanteessa yrittää tuoda oma ideani jalkapallosta ja rakentaa jotakin tärkeää tässä seurassa.

– Nautin Tottenhamissa työskentelystä, koska täällä on mahtava ympäristö, tunnelma, stadion ja harjoituskeskus. Seuraavaksi minun täytyy kehittää tämä joukkue samalle tasolle vastaamaan vaatimuksiamme, Conte vetosi.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.