Chelsea-toppari näki FIFA-korttinsa ja laittoi palautetta pelikehittäjille: ”Älkää viitsikö…”

© Kuva: Getty Images

Jalkapallovideopelisarja FIFA synnyttää joka syksynä runsaasti keskustelua, kun sen julkaisija EA Sports paljastaa jalkapalloilijoiden kokonaisuudet pelissä.

FIFA:ssa jokainen jalkapalloilija saa ominaisuuksiensa mukaan kokonaisuuden, jolla peli määrittää, kuinka hyvä hän on kokonaisvaltaisesti. Pelisarjan uusimman painoksen, FIFA22:n, paras pelaaja on julkaisuhetkellä Argentiinan maajoukkueen ja Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Lionel Messi, jonka kokonaisuus on 93.

EA Sportsin jalkapallopeli on lajissaan maailman suosituin, ja myös monien ammattilaisjalkapalloilijoiden tiedetään pelaavan sitä aktiivisesti vapaa-ajallaan. Chelsean toppari Antonio Rüdiger vaikuttaisi olevan yksi heistä.

Rüdiger nosti keskiviikkona sosiaalisessa mediassa esille hänen pelaajakorttinsa, jossa näkyy hänen kokonaisuutensa sekä arvosanat pelaajan keskeisistä ominaisuuksista FIFA:ssa. Saksalaistopparin kokonaisuudeksi on merkattu 83, mikä häntä ei tunnu vaivaavan. Rüdiger on enemmänkin hämillään siitä, miten hänen nopeutensa on vain 75 (asteikolla 1-99). Enimmäisnopeus pelaajalle olisi 99.

– Älkää viitsikö… aloitti Rüdiger julkaisunsa, johon hän merkitsi FIFA:n virallisen tilin.

– Huippunopeuteni kentällä on 35,8 kilometriä tunnissa ja nopeuteni FIFA:ssa on vain 75?! Mitä minun on tehtävä, jotta nopeuteni olisi 90 paikkeilla? Juostava 50 kilometrin tuntivauhtia? Naureskeli Rüdiger.

Voit katsoa Rüdigerin twiitin alta.