Chelsean hyökkääjä loistaa lainalla – Thomas Tuchel ei pidä siirtopuheista: ”Nyt ei ole oikea hetki”

© Kuva: Getty Images

Chelsean päävalmentaja Thomas Tuchel toivoo, että Southamponiin lainattu hyökkääjä Armando Broja saa pelata kauden rauhassa loppuun.

Southampton haluaisi hankkia Brojan, 20, pysyvästi riveihinsä, ja hänen perässään on lehtitietojen mukaan myös muita seuroja.

Albanialaiskärki on pelannut tällä kaudella Saintsin riveissä 20 ottelua tehden niissä yhteensä seitsemän maalia ja syöttäen yhden. Chelsean edustusjoukkueessa hän on esiintynyt toistaiseksi vasta kerran.

Uutisoimme aiemmin Sky Sportsin tietojen perusteella, että Chelsea pohtii vielä, onko Brojalle tulevaisuudessa käyttöä seurassa. Tuchelin mukaan albanialaishyökkääjän tulevaisuudesta olisi parempi puhua vasta kauden jälkeen.

– Hän on meidän pelaajamme ja hän on pärjännyt hyvin, mutta kausi on vasta puolivälissä, joten hänen on jatkettava kehittymistä ja osoitettava taitonsa Southamptonissa, kommentoi Tuchel lehdistötilaisuudessaan.

– Siinä on syynsä, miksi he (lainalla pelaavat) ovat meidän pelaajiamme. He ovat laadukkaita pelaajia hyvällä mentaliteetilla, ja nyt he ovat omillaan eri ympäristöissä ja seuroissa näyttämässä taitojaan.

– Armando kehittyy ja kehittyy. Hän on todella ainutlaatuinen pelaaja, jolla on ainutlaatuisia ominaisuuksia pelaamisessaan. Hän on nopea ja vahva ja hän on maalintekijä.

– Nyt ei ole oikea hetki puhua kesästä. Hänen on nyt aika pysyä rauhallisena ja jatkaa kehittymistä.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.