Arsenalin uusi brasilialaisvahvistus Gabriel Martinelli onnistui maalinteossa ensimmäisessä ottelussaan Tykkimiehissä, kun Arsenal kaatoi Yhdysvalloissa harjoitusottelussa Colorado Rapidsin 0–3 viime yönä.

Arsenal lähti Yhdysvaltain harjoituskiertueensa ensimmäiseen otteluunsa varsin nuorella kokoonpanolla. Bukayo Saka siirsi lontoolaiset ottelussa johtoon jo reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen. Eddie Nketiah, 20, vapautti Sakan läpiajoon, josta 17-vuotias laitahyökkääjä ei epäonnistunut.

Toisesta maalista vastasi toista kertaa edustusjoukkueen paidan ylleen pukenut 18-vuotias keskikenttämies James Olayinka.

Vahvasti ottelussa esiintynyt Martinelli viimeisteli loppulukemat toisella jaksolla. Martinelli ohjasi laitapuolustaja Dominic Thompsonin keskityksen sisään olkapäällään lähietäisyydeltä.

18-vuotias brasilialaispelaaja on toistaiseksi Arsenalin kesän ainoa hankinta. Hän siirtyi lontoolaisseuraan aiemmin tässä kuussa 6,7 miljoonalla eurolla Ituanosta. Hän pystyy pelaamaan keskushyökkääjänä tai laidalla.