Arsenal potkaisi urakkansa Eurooppa-liigan lohkovaiheessa käyntiin torstai-iltana.

Unai Emeryn miehistö matkasi Saksaan Eintracht Frankfurtin vieraaksi lohkovaiheen avauskierroksella. Arsenal voitti kamppailun lopulta luvuin 3-0 ja palaa Lontooseen täysi pistepotti mukanaan.

Arsenalilla oli avauksessa useampi pienille minuuteille edustusjoukkueessa jäänyt nuorukainen. Bukayo Saka, jo ykkösjoukkueessa varsin mukavasti vastuuta saanut ja hiljattain uuden jatkosopimuksen allekirjoittanut Joe Willock ja Emile Smith-Rowe avasivat Frankfurtin illassa.

Willock vei Arsenalin johtoon avausjakson lopussa nopean vastahyökkäyksen päätteeksi. Willockin pääsi laukomaan boksin kulmalta ja pallo kimposi puolustajan kautta isäntien verkkoon.

Arsenal pisti ottelun pakettiin viitisen minuuttia ennen päätösvihellystä. 18-vuotias Sako laukoi boksin ulkopuolelta tarkan laukauksen ohi Frankfurtin maalia vartioineen Kevin Trappin. Osuma oli Sakon ensimmäinen edustusjoukkueessa. Pierre-Emerick Aubameyang viimeisteli ottelun viimeisen osuman muutamaan minuuttia myöhemmin Sakon syötöstä.