Norwichin ahdinko sarjan viimeisenä lisääntyi entisestään, kun Arsenal tyrmäsi sen keskiviikkona kotikentällään valioliigakamppailussa lukemin 4-0.

Norwich oli siirtyä ottelussa johtoon 20. peliminuutilla, mutta Ben Godfreyn hurja kaukolaukaus osui ainoastaan tolppaan.

Kun ottelua oli pelattu 32. minuuttia, Norwich-maalivahti Tim Krul hölmöili pahemman kerran. Hollantilaisvahti lähti harhauttamaan alimpana miehenä Pierre-Emerick Aubameyangia, mutta harhautus epäonnistui pahemman kerran. Gabonilaiskärki riisti pallon ja pääsi iskemään pelivälineen tyhjään verkkoon.

Viisi minuuttia myöhemmin Granit Xhaka tuplasi lontoolaisten johdon. Keskikenttäpelaaja sai boksin sisään syötön Aubameyangilta, ja laukoi pallon Krulin jalkojen välistä verkon perukoille.

Teemu Pukki oli vieraiden avauskokoonpanossa, mutta hänet otettiin puoliajalla vaihtoon. Suomalaiskärjelle ei maalipaikkoja ottelussa siunaantunut.

Kamppailun lopullinen ratkaisu nähtiin 66. minuutilla, kun Aubameyang iski illan toisen osumansa Norwich-puolustuksen suosiolla avustuksella. Hyökkääjä pääsi kasvotusten Krulin kanssa vieraiden harhasyötön jälkeen, ja sijoitti pallon varmasti maaliin.

Puolustaja Cedric Soares viimeisteli loppulukemat kymmenen minuuttia ennen loppua. Soares pääsi pommittamaan pallon verkkoon kulmapotkun jälkitilanteesta boksin ulkopuolelta. Hän ehti olla Arsenal-debyytissään ainoastaan muutaman minuutin kentällä ennen maaliaan.

Samaan aikaan pelatuissa muissa kamppailuissa Newcastle haki 4-1 voiton Bournemouthin vieraana, ja Everton kaatoi kotikentällään Leicesterin 2-1.