Ottelun viimeinen potku muutti asetelmaa jälleen – Valioliigassa säilymisestä todella hurja taisto

© Kuva: Getty Images

Taistelu siitä, mitkä Valioliigan alakastin joukkueista jatkavat sarjassa myös ensi kaudella, on armoton ja elää nyt lähes päivittäin. Tiistaina asemiaan tässä kamppailussa paranteli Aston Villa, kun kesällä Mestaruussarjan Brentfordista hankittu toppari Ezri Konsa pamautti joukkueellen voiton Watfordista – ottelun viimeisellä potkulla.

Watford vaikutti Norwichin ohella selkeältä putoajakandidaatilta pitkään, mutta on parantanut kurssiaan Nigel Pearsonin otettua päävalmentajan tehtävät. Vaikeuksissa viime aikoin ollut Villa nousi nyt kuitenki kahden pisteen etumatkalle Hornetsista, ja pitää tämän kierroksen jälkeen päänsä juuri ja juuri putoamisrajan yläpuolella.

Myös Bournemouth onnistui tiistaina nappaamaan voiton, Brightonin kustannuksella. Eddie Howen miehistö on kuitenkin edelleen punaisella alueella, tasapistein Watfordin kanssa.

Norwich on viimeisenä myös tämän kierroksen jälkeen, vaikka onnistuisikin keskiviikkona kaatamaan Tottenhamin. Teemu Pukki ja kumppanit ovat tuohon peliin lähdettäessä kuusi pistettä perässä kolmikkoa Watford, Bournemouth, West Ham. Irons on illan jälkeen yhä pelannut ottelun kilpakumppaneitaan vähemmän.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)