Aston Villan ottelu Evertonia vastaan on siirretty ensi sunnuntailta myöhemmälle ajankohdalle seuran huolestuttavan koronavirustilanteen takia, vahvistaa Valioliiga virallisilla kotisivuillaan.

Aston Villan oli laitettava sen harjoituskeskus kiinni, kun ”suuri määrä” joukkueen pelaajista ja henkilöstöstä antoi positiivisen testituloksen viime viikolla.

Ykkösjoukkueen harjoitukset ennen viime perjantain FA Cup -ottelua Liverpoolia vastaan peruttiin, minkä vuoksi Jürgen Kloppin miehistö sai vastaansa Aston Villan U23-akatemiajoukkueen.

Sen jälkeen Aston Villan keskiviikkoinen sarjaottelu Tottenhamia vastaan siirrettiin myöhemmälle ajankohdalle.

Ruuhkainen loppukuu

Aston Villalle ottelusiirto oli jo kauden kolmas Valioliigassa.

Newcastlen oli määrä matkustaa Villa Parkille 4. joulukuuta, mutta seuran koronatartunnat johtivat kauden ensimmäiseen ottelusiirtoon. Kyseinen kamppailu pelataan täten ensi viikon lauantaina 23. joulukuuta.

Aston Villa kohtaa myös Manchester Cityn (20.1.), Burnleyn (27.1.) ja Southamptonin (30.1.) ennen kuunvaihdetta.

Southamptonin ja Leedsin välinen ottelu, joka oli määrä pelata 20. joulukuuta, on myös siirretty myöhemmälle ajankohdalle FA Cupin takia. Southampton pelaa kolmannen kierroksen rästipelinsä Shrewsbury Townia vastaan 19. joulukuuta.

Aston Villan peruuntuneille otteluille Tottenhamia ja Evertonia vastaan ei ole vielä löydetty uusia päivämääriä.

Aston Villa

@AVFCOfficial
Aston Villa can confirm that Sunday's scheduled Premier League fixture with Everton has been postponed.

Our fixture with Newcastle United, which was postponed as a result of a similar outbreak at their training ground, will now take place on Saturday, January 23 at 8pm.