Näin Jürgen Klopp kommentoi Ballon d’Orin äänestystulosta – Mohamed Salahin sijoitus ärsyttää

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ei täysin sulattanut Ballon d’Orin äänestystuloksia.

Argentiinan maajoukkueen ja Paris Saint-Germainin Lionel Messi julistettiin maanantaina maailman parhaaksi pelaajaksi seitsemättä kertaa urallaan.

Valinta on herättänyt jokseenkin närää, sillä moni uskoi, että tällä kertaa olisi ollut Bayern Münchenin puolalaiskärjen Robert Lewandowskin vuoro. Lewandowski palkittiin sen sijaan uudella Vuoden hyökkääjän palkinnolla.

Lewandowski pelasi viime vuosikymmenen alussa Kloppin alaisuudessa Borussia Dortmundissa, jossa he voittivat yhdessä muun muassa kaksi Saksan Bundesliigan mestaruutta.

Eräs toimittaja kysyi Kloppilta Ballon d’Orin äänestystuloksista Liverpoolin lehdistötilaisuudessa. Klopp muistutti naureskellen, että median edustajat olivat valitsemassa maailman parasta pelaajaa.

– Älkää kysykö minulta, se on teidän vikanne! sanoi Klopp Daily Mailin mukaan.

– Jos hänen (Lewandowskin) pitäisi olla teidän mielestänne korkeammalla listauksessa, niin teidän pitää vakuuttaa kolleganne siitä.

– Voiton voi aina antaa Lionel Messille sen puolesta, millainen ura hänellä on ollut ja millainen jalkapalloilija hän on, mutta jos sitä ei nyt anneta Lewandowskille, niin hänen on aika vaikea saada sitä ollenkaan.

Liverpoolin tähtihyökkääjä Mohamed Salah päätyi äänestyksessä seitsemänneksi, mistä Klopp ei ollut mielissään.

– Kyllä, Mon olisi pitänyt ehdottomasti olla korkeammalla.

LUE MYÖS:


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.