Manchester Cityn tähti painottaa tulevaa derbyä mestaruustaistelun vedenjakajana: ”Me tiedämme tarvitsevamme voiton”

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn tähtilaituri Bernardo Silva mainottaa keskiviikon Manchesterin derbyn tärkeyttä. Naapuri Manchester Unitedin kohtaaminen on mahdollinen ottelu, jossa Citizens voi menettää pisteen etumatkansa sarjakärjessä Liverpooliin.

Silva näkee pelin koko mestaruustaistelun mahdollisena käännekohtana.

Unitedin leirissä hyväksyttäisiin ennemmin Cityn mestaruus kuin verivihollisena tunnetun Liverpoolin juhlat. Silva usko tämän kuitenkaan vaikuttavan vastustajan pelaajiin.

Varsinkin kun United tarvitsee pisteitä päästäkseen Mestarien liigaan. Joukkue on sarjassa kuudentena kahden pisteen päässä nelossijasta.

– Olemme tyytyväisiä lauantain voitosta (Tottenhamia vastaan). Nyt on edessä toinen vaikea kamppailua Manchester Unitedia vastaan. Se on myös hyvin tärkeä mestaruustaistelun kannalta, Silva muistutti lehdistölle.

– Se on meille suuri peli ja heille suuri peli. He tarvitsevat pisteitä päästäkseen neljän parhaan joukkoon. Me tarvitsemme niitä taistellaksemme mestaruudesta.

– Odotamme siis hyvin vaikeaa peliä yhtä Englannin parasta joukkuetta vastaan. He ovat motivoituneita lyömään meidät. Me tiedämme tarvitsevamme voiton. Se paine tuntuu hyvältä.

Lähde: Sky Sports


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!