Liverpool kaatoi Manchester Cityn sunnuntain valioliigaottelussa Anfieldilla lukemin 3-1. Ottelussa nähtiin useita kyseenalaisia tilanteita.

Lue lisää tästä.

Manchester Cityn pelaajat, sekä päävalmentaja Pep Guardiola kävivät ottelun aikana todella lämpöisinä. Kahdessa tilanteessa pallo näytti osuvan Liverpool-puolustaja Trent Alexander-Arnoldin käteen, mutta kummastakaan tilanteesta City ei saanut rangaistuspotkua.

Cityn keskikenttäpelaaja Bernardo Silva ei halunnut ottelun jälkeen kommentoida kyseisiä tilanteita.

– En ole nähnyt tilanteita vielä. Älkää siis kysykö minulta. Jos puhun, niin olen vaikeuksissa. En halua puhua niistä tilanteista, Silva kertoi Sky Sportsille.

Silva kehui joukkueensa esitystä, mutta oli luonnollisesti pettynyt tappioon.

– Mielestäni pelasimme yhtä maailman parasta joukkuetta (Liverpool) vastaan. Anfieldilla pelaaminen ei ole ikinä helppoa. Aloitimme hyvin, kunnes päästimme ensimmäisen maalin. Ensimmäinen vastahyökkäys, ja ensimmäinen maali omiin, niin ei saisi tapahtua, Silva kertoi pettyneenä.

– Pelasimme hyvin, mutta tottakai olisimme halunneet voittaa. Monet joukkueet saattavat ajatella, että pelasivat ensimmäisellä puoliajalla paremmin kuin Liverpool, mutta ovat silti kaksi tai kolme maalia tappiolla. He ovat yksi maailman parhaista vastahyökkäysjoukkueista, Silva kehui.

Portugalilainen keskikenttäpelaaja ei ole kuitenkaan vielä luovuttanut mestaruuden suhteen.

– Olimme samanlaisessa tilanteessa viime vuonna. Emme anna koskaan periksi. Meneillään on vasta marraskuu, ja kohtaamme vielä meidän kotikentällämme myöhemmin. Tilanne ei tietenkään ole meille ideaali, meidän täytyy parantaa, Silva päätti.