Thomas Tuchelin tulo vaikuttaa myös tähän suuntaan – komeetta putoamassa takaisin kehitysjoukkueeseen

© Kuva: Getty Images

Chelsean Billy Gilmourin nousu kirkkaimpiin parrasvaloihin on Football London -sivuston mukaan ottamassa reipasta takapakkia. 19-vuotias skotlantilainen pelasi Frank Lampardin aikana Bluesin edustusryhmässä, keräten hurjaa ylistystä. Managerin tehtävät jo jättämään joutunut seuralegenda profiloitui, osin siirtokiellon myötä, juuri omien kasvattien esiin nostajana – tehden samalla varsin hyvää PR-työtä Chelsealle.

Tulosta edustusjoukkueen varsinaisessa projektissa ei kuitenkaan tullut riittävästi, ja Lampardin paikalle pestattiin Thomas Tuchel. Monen tahon suu vaahdossa ylistämä saksalainen onkin saanut ryhmään terävyyttä. Tällä kehityksellä on luonnollisesti toinenkin puoli, ja siitä saa osansa muiden muassa Gilmour.

Keskikenttäpelaajan on määrä esiintyä Chelsean kehitysjoukkueessa, sen maanantai-illan liigapelissä Leicesteriä vastaan. Lähteen mukaan nuorukaisen mahdollisuudet Valioliigassa ovat vaihtumassa toistaiseksi pysyvämminkin peleihin Valioliiga 2:ssa.

Tuchel kommentoi Gilmourin tilannetta viime kuussa tarkoin sanankääntein.

– Hänellä on kaikki edellytykset pelata ykkösjoukkueessamme. Keskikenttämme on vahva, ja sen keskustaan on tällä hetkellä tarjolla neljä nimeä. Ne muut ovat Mateo Kovacic, Jorginho ja N’Golo Kanté.

Gilmour siirtyi kotimaansa Rangersista Chelsean alle 18-vuotiaiden joukkueeseen vuonna 2017. Seuran normaalista pelaajastrategiasta poiketen häntä ei olla lainattu toisaalle, tähän mennessä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.