Lähteet: Tammikuun suurin siirtosaaga päättymässä? – Manchester United on tehnyt ison tarjouksen portugalilaistähdestä

© Kuva: Getty Images

Portugalin maajoukkueen ja Sporting Lissabobin keskikenttäpelaaja Bruno Fernandes on useiden lähteiden mukaan lähellä siirtoa Manchester Unitediin. Lähestyvästä siirrosta uutisoivat muun muassa BBC ja portugalilaislehti Record.

United ja Sporting ovat neuvotelleet Fernandesin, 25, siirrosta koko tammikuun ajan. BBC:n mukaan Manchesterilaiset eivät ole kuitenkaan olleet halukkaita maksamaan hänestä Sportingin vaatimaa 80 miljoonaa euroa.

Tänään, tiistaina, neuvotteluissa otettiin kuitenkin iso askel eteenpäin, ja United on BBC:n tietojen mukaan luottavainen siirron toteutumisen suhteen.

Sky Sports kertoo, että United on korottanut tarjoustaan Fernandesista kaksi kertaa 24 tunnin sisällä.

Aiemmin tänään tuli tietoon myös, että Barcelona liittyi yllättäen mukaan kilpailuun Fernandesista. Barcelonan ideana oli, että se lainaisi Fernandesin välittömästi Valencialle, josta Barcelona tavoittelee Rodrigo Morenoa. Espanjalaismedian tuoreimpien tietojen mukaan Barcelonan ja Valencian sekä Barcelonan ja Sportingin väliset neuvottelut ovat kokeneet takaiskuja viimeisten tuntien aikana.

Sekä BBC että Record uutisoivat, että Unitedin viimeisin tarjous Fernandesista on 55 miljoonaa euroa, mutta summa saattaa nousta erilaisten bonusten myötä 80 miljoonaan euroon. Record tarkentaa vielä, että ensimmäinen, kymmenen miljoonan euron bonus aktivoituisi maksettavaksi hyvin todennäköisesti. Loput 15 miljoonaa euroa United maksaa vain, jos tietyt, ”monimutkaisemmat” ehdot täyttyvät.

Sporting saa siis kuitenkin erittäin todennäköisesti Fernandesista vähintään 65 miljoonaa euroa. Espanjalaismedian mukaan Barcelonan on tarjonnut hänestä viisi miljoonaa vähemmän.

Fernandes on kuulunut kotimaansa pääsarjan suurimpiin tähtiin siirryttyään Sportingiin kesällä 2017 italilaisesta Sampdoriasta. Hän on pelannut Lissabonin suurseurassa 137 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 63 maalia ja syöttänyt 52.

Aiemmin urallaan Fernandes on edustanut myös italialaisia Udinesea ja Novaraa sekä portugalilaisia Boavistaa ja FC Infestaa. Portugalin A-maajoukkueessa hän on pelannut 19 ottelua ja tehnyt kaksi maalia.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)