Sky: Man Unitedin ja portugalilaistähden diili on viittä vaille valmis – sunnuntaina jo katsomossa?

© Kuva: Getty Images

Manchester United on lähellä päästä Sporting Lissabonin kanssa sopuun Portugalin maajoukkueen keskikenttäpelaajan Bruno Fernandesin siirrosta, kertoo Sky Sports.

Siirtokorvaus saattaa nousta 60 miljoonaan puntaan (noin 70,2 miljoonaan euroon), josta United maksaa 43 miljoonaa puntaa heti kättelyssä ja loppusumman tiettyjen ehtojen toteututessa. Itse pelaaja on jo päässyt Unitedin kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksesta, joka takaa hänelle noin 120 000 punnan viikkopalkan.

Skyn tietojen mukaan Fernandes, 25, saattaa pelata viimeisen ottelunsa Sportingin paidassa tänään, perjantaina, kun joukkue kohtaa Lissabonin paikallispelissä Benfican. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 23.15.

Manchester United olisi halunnut, että Fernandes jättää illan ottelun väliin, mutta sekä Sporting että Fernandes vaativat, että hän saa jättää kunnolla hyvästit lissabonilaisseuralle ja sen kannattajille.

Portugalilaismediassa on spekuloitu, että Fernandes saattaa olla sunnuntaina paikan päällä, kun Manchester United pelaa Liverpoolia vastaan vieraskentällä Valioliigassa.

Unitedin managerilta Ole Gunnar Solskjæriltä kysyttiin Fernandesista tänään lehdistötilaisuudessa, mutta norjalaisvalmentaja ei kommentoinut mahdollista siirtoa tai huhuja.

– En voi puhua muiden joukkueiden pelaajista, vastasi Solskjær ja jatkoi seuraavaan aiheeseen.

LUE MYÖS:

Kertoimet ottelulleEverton - Manchester United01.03.2020