Jürgen Klopp tunnisti Bruno Fernandesin lahjat jo ennen siirtoa verivihollisen riveihin: ”Jo siinä pelissä pystyi näkemään”

© Kuva: Getty Images

Jürgen Klopp kehuu Bruno Fernandesin tekemää vaikutusta Manchester Unitedin riveissä. 26-vuotias portugalilaistähti on noussut puolessatoista vuodessa käänteentekijäksi Red Devilsin punaisessa paidassa.

Fernandes liittyi Unitediin tammikuussa 2020 Sporting Lissabonin vahvuudesta. Keskikenttäpelaaja on tehnyt ensimmäiseen 31 valioliigaotteluunsa 19 maalia ja antanut 14 maalisyöttöä.

Fernandesin huippuotteet ovat myös nostaneet Manchesterin punaiset takaisin mestaruusjahtiin. Ennen sunnuntain Liverpool-kohtaamista United johtaa sarjaa kolmen pisteen erolla.

– Pelasimme Sportingia vastaan USA:n kiertueella ennen kuin hän siirtyi Unitediin. Jo siinä pelissä pystyi näkemään, että hän on ratkaisija. Hän on sopeutunut hyvin ja on valtavan tärkeä pelaaja Unitedille, Klopp kehui lehdistölle.

– Tiedän monen puhuvan hänen mukanaolosta maaleista, mutta hän on linkki myös monissa muissa tilanteissa. En tunnen häntä kovin hyvin, mutta hän vaikuttaa myös johtajalta. Joten hän oli hyvä hankinta, jonka valitettavasti teki United.

Fernandes itse suhtautuu vaatimattomammin onnistumisiinsa Unitedissa. Portugalilainen uskoo seurassa itsessään pelaamisen

– En usko että minä käänsin mitenkään seuran asennetta. Jos tein jotain sellaista saatoin vain auttaa muutama pelaajia parantamaan otteitaan. En usko kuitenkaan sen muuttaneen mitään seuran sisällä, Fernandes kommentoi.

– Sinun täytyy ymmärtää, että pelaat yhdessä maailman suurimmista seuroista. Uskon että jokaisena päivänä voi aina oppia lisää. Sillä ei ole väliä kuinka hyvä olet. Aina voi oppia lisää.

Lähde: Independent


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.