Solskjær kiistää väitteet Man Unitedin ykköstähden väsymyksestä: ”Ei missään nimessä”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær ei allekirjoita väitteitä, joiden mukaan keskikenttäpelaaja Bruno Fernandes on väsynyt ja tarvitsee lepoa.

Fernandes, 26, siirtyi Unitediin vuosi sitten Sporting Lissabonista, ja portugalilaistähti on ollut ensimmäisestä päivästään lähtien manchesterilaisten ehdoton johtotähti. Hän on pelannut Unitedissa 49 ottelua tehden niissä yhteensä 27 maalia ja syöttäen 17.

Solskjær on lepuuttanut Fernandesia hyvin harvoin, ja portugalilaistaituri on myös tehnyt selväksi, että hän haluaa pelata jokaisen ottelun alusta loppuun.

Hänet valittiin joulukuussa Valioliigan kuukauden pelaajaksi – jo neljättä kertaa urallaan – mutta varsinkin hänen viimeisimmät esityksensä ovat saaneet kritiikkiä.

Viime viikonloppuna Fernandes kiukutteli joutuessaan vaihtoon Liverpoolia vastaan ottelun loppuhetkillä, mutta tilastoja katsoessa vaihtokomennus on helppo ymmärtää. Fernandes voitti Liverpoolia vastaan kaksi seitsemästä kaksinkamppailustaan, menetti pallon 19 kertaa ja toimitti vain 58 prosenttia syötöistään perille.

Kannattajat ja asiantuntijat ovat nostaneet esiin, pitäisikö Fernandesin haukata hetki happea vaihtopenkin puolella, mutta Solskjærin mukaan portugalilaistähti on täydessä tikissä.

– Hänen vireensä on ollut todella hyvä ja hän voitti juuri kuukauden pelaajan palkinnon. Hän ei ole väsynyt, ei missään nimessä, sanoi Solskjær Sky Sportsin mukaan.

– Hän on yksi niistä pelaajista, jotka juoksevat ja ovat joka puolella kenttää joka pelissä, ja hän on todella hyvä palautumisessa ja akkujensa lataamisessa.

– Jos hän olisi vain osunut vapaapotkustaan [Liverpoolia vastaan] tai jos hän olisi ponnistanut hieman korkeammalle Luken [Shaw] keskityksessä, niin hänet olisi taas äänestetty Valioliigan parhaaksi pelaajaksi.

– Hän on ollut kerrassaan huikea tultuaan joukkueeseen, ja ei, hän ei ole väsynyt. Jos kysyisin asiasta häneltä, hän ei missään nimessä sanoisi olevansa väsynyt.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.