Manchester Unitedin Bruno Fernandes hurjassa vireessä EM-kisoihin – katso komea osuma

© Kuva: Getty Images

Portugalilainen Bruno Fernandes siirtyi Manchester Unitediin puolitoista kautta sitten, ja on noussut nopeasti Unitedissa aivan johtavaksi pelaajaksi. Kaudella 2020-2021 Fernandes pelasi Unitedissa kaikkiaan 58 ottelua kaikissa kilpailussa. Tehotilastoon kirjattiin komeat 28 maalia ja 17 maalisyöttöä.

Myös Portugalin maajoukkueessa 26-vuotias Fernandes on noussut viimeisten parin vuoden aikana erittäin suureen rooliin. Keskiviikkoisessa Portugalin EM-kisojen kenraaliharjoituksessa Israelia vastaan hän pelasi ehkä tähänastisen uransa parhaan maaottelun.

Portugali nujersi Israelin 4-0, ja Fernandes teki maaleista kaksi ja syötti yhden. Samalla hän tuplasi A-maajoukkuemaalien määränsä, sillä aiemmin Fernandes oli maalannut vain kahdesti, vuonna 2018 Algeriaa ja vuonna 2019 Luxemburgia vastaan. Hän on pelannut nyt 29 A-maaottelua.

Fernandesin ja koko ottelun ensimmäinen maali syntyi 42. minuutilla. Vain kaksi minuuttia myöhemmin hän alusti Cristiano Ronaldon 2-0-maalin. Ottelun lopun lähestyessä João Cancelo lisäsi johdoksi 3-0, ja pelin lisäajalla Fernandes osui vielä kerran. Illan toinen osuma oli komea, vastustamaton laukaus 18 metristä aivan yläkulmaan. Maalin voi katsoa alla olevasta klipistä. Jos twiitti ei näy, se löytyy myös täältä.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!