Kausiennakko 2021-22 – Burnley: Saako Sean Dyche taas viimeisen naurun? – Tavoitteena säilyä ja olla sarjan vi*tumaisin joukkue

Olet joukkue-ennakon sivulla 5.

Joukkue-ennakko on viiden sivun paketti. Pääset uudelle sivulle aina kyseisen sivun lopusta. Lisäksi voit hypätä haluamallesi sivulle myös suoraan sisällysluettelosta. Jokaisen sivun alussa on sisällysluettelo kyseisen sivun aiheista.

Näytä joukkue-ennakon sisällysluettelo

Täysillä säilymään

Sijat: 17-19

Burnley on joka vuosi arvioitu häntäpäähän, mutta silti se onnistuu vuodesta toiseen pitämään sarjapaikastaan kiinni. On kuitenkin sanomattakin selvää, että Burnley joutuu jälleen venymään, mikäli sarjapaikka uusiutuu.

Joukkue on yhtenäinen, mutta pelaajisto kaipaisi ehdottomasti lisää laatua. Dyche on käyttänyt todella vähän vaihtoja peleissä, mikä kuormittaa entisestään rajallista pelaajamateriaalia.

Chris Woodilta vaaditaan jälleen nappikautta kärjessä. Kuva: Getty Imgaes.

Tälläkin kaudella Burnley lähtee putoamistaisteluun niin sanotusti ennakkosuosikkina, mutta kuinka kauan Dyche onnistuu repimään laadullisesti heikosta joukkueestaan parhaan irti?

Viime kausi oli jo koitua kohtaloksi, mutta yksi hyvän ajanjakso pelasti seuran. Jos sellaista ei tulevalla kaudella nähdä, joutuu Burnley tosissaan taistelemaan sarjapaikastaan.

Mahdollisuudet

Burnleyn suurimpana vahvuutena voidaan pitää yhtenäisyyttä. Pelaajaryhmä on pysynyt jo usean vuoden ajan hyvin kasassa. Pelaajat tuntevat toistensa liikkeet, ja tietävät tasan tarkkaan, mitä kentällä pitää missäkin tilanteessa tehdä. Tämä on joukkueelle suuri voimavara ja kaiken mennessä nappiin se voi sijoittua keskikastiin.

Haasteet

Burnleyn materiaali on kapea, eikä se ole myöskään järin laadukas. Avainpelaajien täytyy pysyä pelikunnossa koko kauden ajan, muuten Sean Dychen ryhmä joutuu venymään sarjapaikkansa eteen.

Burnley-uutiset

Englannin maajoukkuekapteeni kutsui hyvin epäonnisen pariskunnan vieraakseen

Tottenhamin oli määrä pelata sunnuntaina vieraskamppailu Luoteis-Englannin Lancashiressa. Valioliiga-ottelu Burnleyn ja pohjoislontoolaisten välillä jouduttiin kuitenkin siirtämään sääolosuhteiden takia. Kaupungissa tuli lunta sen verran rajusti, että Turf...

Huonon tuurin huippu! Tottenham-fanit matkustivat 31 tuntia otteluun – peli peruttiin hieman ennen aloitusvihellystä

Burnleyn ja Tottenhamin ystäviä odotti sunnuntaina ikävä yllätys, kun joukkueiden välinen Valioliiga-ottelu jouduttiin siirtämään myöhempään ajankohtaan rankan lumisateen takia. Tieto ottelusiirrosta vahvistettiin alle tunti ennen...

Mico Tuominen, Juho Hirvonen


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!

1
2
3
4
5