Liverpoolin manageri Jürgen Klopp jakoi kehuja 22-vuotiaalle maalivahdille Caoimhin Kelleherille, joka piti nollan Mestarien liigan 1–0-voittopelissä Ajaxia vastaan.

Saksalainen totesi ottelun jälkeen, että Kelleherin jalalla pelaamisen taito oli syy, miksi tämä valittiin ykkösvahti Alisson Beckerin poissa ollessa tolppien väliin Adriánin sijaan.

– Huippua, huippua, huippua, huippua, Klopp hehkutti.

[readmore from=Liverpool]

– Se on tilanne, jossa minun on sanottava, että päätös Caoimhinin valinnasta oli helppo. Hän yksinkertaisesti ansaitsee sen, mutta oli vaikea tehdä päätös Adriánia vastaan, koska tämä on suoriutunut todella hyvin joukkueessamme: paljon nollapelejä, mikä kausi viime vuonna, Super Cupin finaali ja kaikki nämä asiat.

Klopp korosti, että Kelleheriä tarvittiin Ajaxin prässätessä. Maalivahti pystyi pelaamaan palloa ahtaisiinkin paikkoihin.

– Se oli todella hyvä asia, mutta tietenkin loppujen lopuksi kyse on torjunnoista ja pallon pitämisestä pois verkosta. Hän teki sen ainakin kaksi kertaa erinomaisella tavalla. Olen aika varma siitä, että hän joko nukkuu todella hyvin tai ei ollenkaan, mutta hän nauttii molemmista.

Kelleherille kertyi ottelun aikana neljä torjuntaa. Hänen 42 syöttöyrityksesstään 30 löysi oman joukkuetoverin.

Lähde: Goal