Sky: Mikel Arteta haluaa tuoda Valencian keskikenttäpelaajan Arsenaliin

© Kuva: Getty Images

Arsenal on kiinnostunut tuomaan Valencian keskikenttäpelaajan Carlos Solerin Emirates Stadiumille. Asiasta uutisoi Sky Sports, jonka mukaan lontoolaisjoukkueen manageri Mikel Arteta on 23-vuotiaan espanjalaispelaajan suuri ihailija.

Soler on ollut jo pitkään yksi Valencian avainpelaajista. Seuran kasvatti on pelannut 105 La Liga -ottelua ja 11 Mestarien liiga -peliä Los Chesin keskikentällä, tehden joukkueellensa myös 11 maalia.

LUE LISÄÄ: Siirtoikkunan LIVE-seuranta

Viime joulukussa Soler allekirjoitti Valencian kanssa uuden jatkosopimuksen, joka umpeutuu vasta vuonna 2023. Keskikentän oikealla laidalla ja keskustassa viihtyvä Soler on Transfermarktin arvioiden mukaan noin 50 miljoonan euron arvoinen pelaaja.

Arteta voi kuitenkin saada havittelemansa pelaajan halvemmalla. Espanjalaislehti Marcan mukaan Valencia on tällä hetkellä taloudellisen paineen alla, sillä sen on nostettava vähintään 39 miljoonaa euroa pelaajamyynneistä ennen kesäkuun loppua tilipäätöksensä tasaamiseksi.

Tammikuussa Valencia kävi siirtoneuvotteluja Barcelonan kanssa myydäkseen Rodrigon Camp Noulle. Pitkään hiottu diili ajautui kuitenkin karille.

Vielä ei ole varmaa, tuleeko kesän siirtoikkuna avautumaan kesäkuun 10. päivänä kuten suunniteltu. The Telegraphin mukaan FIFA tulee neuvottelemaan seurojen kanssa seuraavan siirtoikkunan pidentämisestä jopa tammikuuhun saakka.