Uusi suunnitelma kehiin! – Chelsea ei välttämättä haluakaan valittaa siirtokiellosta CAS:lle

© Kuva: Getty Images

Chelsea on tällä hetkellä tukalassa paikassa. Seura on langettu kahden siirtoikkunan mittaiseen siirtokieltoon, eikä FIFA ole hyväksynyt lontoolaisten valituksia. (lue lisää)

Chelsealla olisi kuitenkin vielä mahdollisuus valittaa tuomiosta Urheilun kansainväliseen vetoomustuomioistuimeen (CAS). Valitus itsessään jäädyttäisi siirtokiellon, siirtäen sitä yhden siirtoikkunan verran eteenpäin. Chelsea voisi tässä tapauksessa tehdä pelaajahankintoja normaalisti ensi kesän aikana.

The Telegraphin mukaan Chelsea ei kuitenkaan ole varma, onko siirtopannan jäädyttäminen kaikista fiksuin päätös tällä hetkellä. Jos Chelsea onnistuu ainoastaan jäädyttämään pannan, eikä lyhentämään rangaistusta, seura ei voi ostaa pelaajia ensi kauden jälkeisenä kesänä.

FIFA:n rangaistuksesta huolimatta Chelsealla on yhä mahdollisuus hankkia lainapelaajat Gonzalo Higuaín ja Mateo Kovačić pysyvästi riveihinsä tämän kauden päätteeksi. Kaksikko oli nimittäin rekisteröity joukkueeseen jo ennen siirtopannan aktivoitumista.

Ruben Loftus-Cheekin vakavan loukkaantumisen myötä Maurizio Sarri voi olla halukas pitämään Kovačićin joukkueessaan myös ensi kaudella. Chelsealla on puolestaan optio jatkaa Higuaínin lainaa vielä yhden kauden verran.

Chelseaan on myös palaamassa reilusti lupaavia pelaajia lainalta.

Tammy Abraham, Mason Mount ja Reece James ovat kaikki loistaneet tällä kaudella Englannin Mestaruussarjassa. Dortmundista tammikuussa hankittu Christian Pulisic on myös saapumassa ensi kertaa Stamford Bridgelle tämän kauden jälkeen.

Sarri kertoi viime viikolla, että vaikka Chelsean siirtokielto pysyisi tämän kesän yli, ei hän haluaisi vahvistaa joukkeuttaan kuin 2-3 uudella hankinnalla. Chelsean täten miettiikin, tulisiko heidän vain aloittaa siirtokiellon kärsiminen ja palata markkinoille vasta ensi kesänä.

Kertoimet ottelulleChelsea - Tottenham22.02.2020