Frank Lampard vahvistaa – Chelsealla tärkeitä poissaoloja Mestarien liiga -ottelussa

© Kuva: Getty Images

Lauantai-ilta ei ollut Chelsean. Blues paitsi hävisi FA Cupin loppuottelussa Arsenalille maalein 1-2, niin se myös menetti tärkeitä pelaajiaan sairastuvalle.

Chelsea ajaa ensi lauantaina takaa Bayern Münchenin 3-0 -johtoa, kun se vierailee Allianz Arenalla neljännesvälieräparin toisessa osaottelussa. Lontoolaisseura joutuu kuitenkin peliin ilman kapteeniaan Cesar Azpilicuetaa sekä vahvan loppukauden pelannutta Christian Pulisicia. Molemmat saivat reisivamman Arsenal-ottelussa.

– En tiedä vammojen laatua täysin, mutta tiedän, että Azpin ja Christianin takareisilihakset täytyy kuvauttaa ja arvioida seuraavien päivien aikana. He eivät missään tapauksessa ole ensi viikolla kunnossa, Chelsean manageri Frank Lampard totesi pelin jälkeen Sky Sportsin mukaan.

Peli saattaa jäädä väliin myös Pedrolta, joka siirtyy ensi kaudeksi AS Romaan. Pedron olkapää näytti menneen sijoiltaan pelin loppuhetkillä.

– Luulen, että Pedron olkapää meni sijoiltaan, muttei hätäillä sen kanssa. En ole nähnyt häntä vielä, mutta loukkaantuminen oli pettymys, sillä tämä oli luultavasti hänen viimeinen pelinsä Chelseassa.

– Hän on ollut uskomaton palvelija, ja olen pettynyt hänen puolestaan, Lampard lisäsi.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.