Thomas Tuchel antoi päivityksen Romelu Lukakun ja Timo Wernerin loukkaantumisista

Mestarien liigan hallitseva mestari Chelsea jyräsi keskiviikkona kotikentällään ruotsalaisseura Malmön 4-0-lukemin.

Chelsea maksoi voitosta kuitenkin kovan hinnan. Ottelun avausjaksolla joukkueen molemmat hyökkääjät, Romelu Lukaku sekä Timo Werner, loukkaantuivat.

Lukaku loukkaantui tilanteessa, jossa Malmö-toppari Lasse Nielsen liukui häntä jaloille rangaistuspotkun arvoisesti. Belgialaiskärki joutui jättämään kentän jo 23. peliminuutin jälkeen.

Jakson lopulla Chelsea-kannattajilla oli jälleen syytä huoleen, kun Werner pyllähti kentän pintaan. Saksalaishyökkääjä piteli takareittään tuskaisen näköisenä eikä pystynyt jatkamaan ottelua.

Chelsean manageri Thomas Tuchel kertoi ottelun jälkeen, että kaksikko tulee olemaan sivussa ainakin ”muutamista otteluista”.

– Romelu väänsi nilkkansa ja Timolla on takareisivamma. Toipuminen kestää molemmilla jonkin aikaa. Meidän tarvitsee tehdä tarkempia tutkimuksia, mutta he ovat poissa muutamista otteluista.

Chelsean onneksi tulevat vastustajat eivät ole sieltä kovimmasta päästä. Ennen marraskuun maaottelutaukoa joukkue kohtaa kotikentällään Norwichin, Southamptonin ja Burnleyn sekä vieraissa Newcastlen ja Malmön.


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!