Valioliigan suuryllättäjä antoi managerilleen uuden sopimuksen

© Kuva: Getty Images

Valioliigan sarjanousija Sheffield United on solminut managerinsa Chris Wilderin kanssa kesään 2024 asti ulottuvan jatkosopimuksen, jossa on optio yhdestä lisävuodesta. Hänen vanha sopimuksensa olisi päättynyt kaksi vuotta aiemmin. Myös hänen apuvalmentajansa Alan Knill on solminut seuran kanssa uuden diilin.

Wilder, 52, on valmentanut Sheffield Unitedia toukokuusta 2016 lähtien ja johdattanut joukkueen jo 176 otteluun. Tämän kauden Valioliigassa Blades on 21 kierroksen jälkeen kahdeksantena, vain kahden pisteen päässä kärkiviisikosta.

– Chris on ollut olennaisessa osassa viime aikojen ja tämän hetken menestyksessämme ja me haluamme hänet jatkavan puikoissa ja puskevan meitä eteenpäin tulevaisuudessakin. Siitä syystä teimme uuden pitkäaikaisen sopimuksen, kommentoi Sheffield Unitedin omistaja Abdullah bin Musa’ad bin Abdulaziz Al Saud seuran tiedotteessa.

– Olen luonnollisesti todella iloinen allekirjoitettuani uuden sopimuksen ja sitouduttuani seuraan, joka on lähellä sydäntäni. Olen kiitollinen prinssi Abdullahille siitä, että hän teki aloitteen ja tarjosi tätä sopimusta. Meillä on muutama mahtava vuosi takana ja toivottavasti voimme jatkaa nousuamme. Katsotaan, kuinka pitkälle voimme mennä tällä matkalla, iloitsee Wilder.

Sheffield United pelaa seuraavan ottelunsa tänään, perjantaina, kun se isännöi West Hamia kello 22.00 alkavassa ottelussa.