Viisinkertainen Ballon d’Or -voittaja Cristiano Ronaldo lähestyy sensaatiomaista paluuta Englantiin.

Espanjalaislehti AS:n mukaan Manchester City ja Ronaldo ovat päässeet yhteisymmärrykseen Portugalin maajoukkuekapteenin sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista.

Lehti sanoo siirron lähestyvän maalia, mutta edessä on kuitenkin vielä merkittävä pulma: siirtokorvaus.

Sky Sportsin siirtoekspertti Gianluca Di Marzion mukaan Manchester City olisi halukas hankkimaan Ronaldon ilmaiseksi, mutta Juventus pyytää tähtipelaajastaan noin 25 miljoonan euron siirtokorvausta.

Fabrizio Romano sanoo hintapyynnön olevan lähempänä 30 miljoonaa euroa, mutta ilmaiseksi Juventus ei Ronaldosta ole joka tapauksessa luopumassa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Juventus have still no intention to let Cristiano Ronaldo leave on a free transfer, as Manchester City and Jorge Mendes want. This is what Juventus board told Mendes again today. 🇵🇹⚪️ #Ronaldo

Juventus want around €28/30m fee to sell Cristiano Ronaldo because of their balance.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Juventus had a meeting with Jorge Mendes today about Cristiano Ronaldo. 🇵🇹 #CR7

Tense situation. There’s still NO official bid on the table from Man City - Mendes is talking directly with the club. Juventus have no intention to let Ronaldo leave on a free. They want €28/30m.

Manchester City on AS:n mukaan ollut valmis tarjoamaan Raheem Sterlingiä osana sensaatiomaista vaihtokauppaa, mutta Juventus pyytää sen sijaan Gabriel Jesusia. Di Marzio ja AS kumpikin kuitenkin vahvistavat, ettei Pep Guardiola ole alustavasti halukas brassihyökkääjästä luopumaan.

[readmore from=Cristiano-Ronaldo]

Juventus, jonka seurajohtajat ovat keskustelleet Ronaldon tulevaisuudesta hänen agenttinsa Jorge Mendesin kanssa tänään torstaina, on Goalin italialaistoimittaja Romeo Agrestin mukaan valmis kauppaamaan 36-vuotiaan supertähtensä vain italialaisseuran asettamilla ehdoilla.

Manchester Cityn on siis joustettava ja päästävä siirtokorvauksesta yhteisymmärrykseen, jos se toivoo saavansa Ronaldon ennen siirtoikkunan sulkeutumista itselleen. Di Marzion mukaan City on ainoa seura siirtokilvassa ja Ronaldo halukas jättämään Juventuksen.

LUE MYÖS: