L’Équipen saamien tietojen mukaan Cristiano Ronaldo haluaa siirtyä pian päättyvän siirtoikkunan aikana Manchester Cityyn.

Lehden mukaan Ronaldo haluaa jättää Juventuksen ja on jo keskustellut Manchester Cityn pelaajien kanssa mahdollisesta siirrosta Englantiin. Ronaldo uskoo siirron toteutuvan.

Ronaldo aloitti Juventuksen sarja-avauksen viikonloppuna penkiltä. Fabrizio Romanon mukaan Ronaldo oli itse pyytänyt sitä, sillä hän haluaa jättää seuran elokuun aikana, mutta Juventuksen seura- ja valmennusjohto kiisti uutisen ottelun jälkeen. Ronaldo vaihdettiin kentälle toisella jaksolla.

Ronaldon agentti Jorge Mendes tekee parhaillaan huomattavasti töitä saadakseen vaikeasti toteutettavissa olevan siirron maaliin. Mendes on luottavainen siirron suhteen keskusteltuaan Manchester Cityn seurajohdon kanssa, joka on valmis maksamaan Ronaldon suuren 31 miljoonan euron nettovuosipalkan.

Kyseessä saattaisi olla vaihtokauppa, jossa joko Bernardo Silva tai Aymeric Laporte siirtyy Juventukseen ja Ronaldo toiseen suuntaan.

L’Équipen mukaan Ronaldon Manchester City -siirto riippuu täysin Harry Kanesta. Tottenham-kärki on edelleen Manchester Cityn ykkösvaihtoehto, mutta Tottenham ei suostu luopumaan ykköstähdestään, jonka vuoksi Manchester Cityn on katsottava muita vaihtoehtojaan.

36-vuotiaan Ronaldon sopimus Juventuksen kanssa päättyy ensi kesänä.