Cristiano Ronaldon toiminta kentän laidalla ihmetytti – Rio Ferdinand: ”Käskisin häntä istumaan”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin ex-toppari Rio Ferdinand ei katsonut hyvällä Cristiano Ronaldon toimintaa kentän laidalla Mestarien liigan tiistai-illan ottelussa Young Boysia vastaan.

Vaihtoon tultuaan Ronaldo huuteli seisaaltaan kentän suuntaan – aivan kuten jakaessaan joukkuekavereilleen ohjeita Portugalin ja Ranskan välisessä EM-loppuottelussa 2016. Manchester Evening Newsin toimittaja Samuel Luckhurst jakoi Ronaldon toiminnasta kuvan Twitterissä.

– Jos minä olisin manageri, minun on oltava rehellinen, käskisin häntä istumaan, asiantuntijana toimiva Ferdinand totesi BT Sportin lähetyksessä.

Lausunnon voi tulkita myös näpäytykseksi Unitedin managerin Ole Gunnar Solskjærin suuntaan. Ferdinand kuitenkin ymmärtää, että Ronaldon pitäminen aisoissa on helpommin sanottu kuin tehty.

– Tiedätte, että Cristianon tapauksessa ihmiset sanovat ”sen olevan mahtailua ja faneille tarkoitettua”. Hän yksinkertaisesti on intohimoinen kaveri. Hän haluaa voittaa. Hän haluaa epätoivoisesti voittaa eikä hän pysty pitämään sitä sisällään, sanoi Ferdinand.

– Jos se tarkoittaa, että hänen on mentävä sinne seisomaan managerin viereen ja huutamaan ohjeita ja niin edelleen, olkoon niin. Kun kyse on henkilöstä, jolla on tuollainen asema ja maine tässä lajissa, kuinka siinä voi väittää vastaan.

Ronaldo, 36, ja Solskjær ovat entisiä seurakavereita, joten he tuntevat toisensa hyvin. Kaksikon kentän laidalta antamat ohjeet eivät tällä kertaa auttaneet, sillä Young Boys kaatoi vajaamiehisen Unitedin 2–1-lukemin.

Jos alla oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

Lähde: talkSPORT