Manchester Unitedin tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo vastasi joukkueen kriitikoille ja omille arvostelijoilleen lauantaina, kun United kaatoi Tottenhamin vieraskentällä 3-0 Valioliigassa.

Ronaldo, 36, oli itse vastuussa avausosumasta, ja hän myös tarjoili syötön Edinson Cavanin maaliin. Tällä kaudella Ronaldo on pelannut Unitedissa kymmenen ottelua tehden niissä yhteensä seitsemän maalia ja syöttäen yhden.

Manchester United ja sen manageri Ole Gunnar Solskjær olivat ennen lauantaita ison suurennuslasin alla hävittyään viime viikonloppuna Liverpoolille 0-5. Ronaldo sanoi Tottenham-voiton jälkeen, että hän on pitkällä urallaan oppinut sulkemaan ulkoisen hälinän mielestään.

– Kritiikkiä tulee aina. Se ei vaivaa minua, koska olen pelannut 18 vuotta. Tiedän, että yhtenä päivänä ihmiset sanovat, että me olemme täydellisiä ja toisena päivänä he sanovat, että me olemme paskoja, kommentoi portugalilaistähti Sky Sportsille.

– Minä tiedän sen ja meidän on elettävä sen kanssa, mutta se on aina parempi, kun ihmiset ylistävät sinua ja ovat tyytyväisiä sinuun.

– Välillä elämä on sellaista. Välillä meidän on päästävä yli vaikeista hetkistä ja muutettava asioita. Tänään me muutimmekin.

– Joukkueella oli hieman paineita, olimme hieman surullisia, mutta me tiesimme, että tänään vastaisimme haasteeseen hyvin. Pelasimme hyvin, aloitimme ottelun todella hyvin.

– Tietysti minun työni on auttaa joukkuettani kokemuksellani, maaleillani, maalisyötöilläni. Tänään tein niin ja olen todella tyytyväinen siihen. Mutta tämä oli mielestäni uskomaton suoritus joukkueelta.

LUE MYÖS: