Cristiano Ronaldo jakoi mielipiteensä Manchester Unitedin uudesta managerista

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo sanoo, että kaikki seurassa ovat innoissaan joukkueen uudesta managerista Erik ten Hagista.

United vahvisti viime kuussa odotetun uutisen, kun se kertoi nimittäneensä ten Hagin, 52, uudeksi managerikseen kesään 2025 ulottuvalla sopimuksella, joka sisältää jatko-option yhdestä lisävuodesta. Ajaxia tällä hetkellä luotsaavan hollantilaisen sopimus astuu voimaan kuluvan kauden jälkeen.

Ten Hag on valmentanut Ajaxia joulukuusta 2017 lähtien ja johdattanut amsterdamilaiset kahdesti Hollannin pääsarjan ja cupin mestareiksi. Lisäksi hän vei Ajaxin sensaatiomaisesti Mestarien liigan välieriin kaudella 2018-19.

Manchester Unitedin sisäistä maalipörssiä 24 osumallaan johtava Ronaldo, 37, on täysin tietoinen uuden managerin saavutuksista Hollannissa.

– Tiedän hänestä sen, että hän teki fantastista työtä Ajaxissa. Hän on kokenut valmentaja, kommentoi portugalilaistähti Unitedin sivuilla.

– Mutta meidän on annettava hänelle aikaa. Asioiden on muututtava hänen haluamallaan tavalla.

– Toivon tietysti, että saavutamme menestystä, koska jos me menestymme, niin koko Manchester menestyy. Toivon hänelle kaikkea hyvää.

– Me olemme iloisia ja innoissamme [ten Hagin nimityksestä], emmekä pelkästään me pelaajat, vaan myös seuran kannattajat.

– Toivon hänelle parasta, ja uskokaamme, että ensi kaudella voitamme pokaaleja.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.