Kausiennakko 2021-22 – Crystal Palace: Aika jälkeen Roy Hodgsonin – Patrick Vieira saapuu rakentamaan uutta Selhurst Parkille kysymysmerkkien kera

Olet joukkue-ennakon sivulla 5.

Joukkue-ennakko on viiden sivun paketti. Pääset uudelle sivulle aina kyseisen sivun lopusta. Lisäksi voit hypätä haluamallesi sivulle myös suoraan sisällysluettelosta. Jokaisen sivun alussa on sisällysluettelo kyseisen sivun aiheista.

Näytä joukkue-ennakon sisällysluettelo

Kauan kaivattu uudelleenrakennus ottaa aikaa

Sijat: 15-17

Crystal Palace lähtee Vieiran johdolla säilymään sarjassa ja rakentamaan uutta. Roy Hdgsonin aikakausi päättyi ja samalla päättyi myös usean kokeneen pelaajan jakso joukkueessa. Nyt joukkuetta uudistetaan ja nuoria pelaajia ajetaan sisään.

Vieira tuotiin nimenomaan nuoria pelaajia silmällä pitäen. Palacen on turha silti vielä haihatella mistään muusta kuin siitä, että joukkue säilyy sarjassa ja 2-3 nuorta pelaajaa nousevat avauksen pelaajiksi.

Sekään ei ole mikään kirkossa kuulutettu asia, että Palace säilyy, vaikka todennäköistä se on. Hodgson oli mestari repimään Palacesta tarvittavan irti, että sarjapaikka säilyi. Vieira on vielä kokematon valmentaja, joka saattaa törmätä uudelleenrakennuksen keskellä Valioliigan raadolliseen putoamistaisteluun.

Luka Milivojevicin kaltaiset kokeneet pelaajat ovat tärkeitä Palacelle yhä. Kuva: Getty Images.

Silloin seurajohto joutuu punnitsemaan tarkkaan, onko Vieira oikea mies siihen tehtävään vai meneekö paniikkinappula pohjaan ja tilalle haetaan kokenutta kehäraakkia. Mestaruussarjaan se ei missään nimessä halua pudota.

Mahdollisuudet

Palacella on parhaimmillaan erittäin iskukykyinen joukkue ja Vicente Guaitassa loistava maalivahti.

Puolustuspelaaminen on aiempina vuosina ollut yksi Palacen vahvuuksista, vaikka viime kausi ei ollutkaan paras osoitus siitä.

Nuorten pelaajien on myös vastattava huutoon, jos näyttöpaikkoja aukeaa. Potentiaalisia pelimiehiä Palacella kyllä riittää. Kokemusta joukkueessa on yhä runsaasti, joten nuorten poikien ei tarvitse hypätä tyhjän päälle.

Haasteet

Palacessa on tapahtunut ja tapahtuu yhä paljon muutoksia. Vieira on todella ison haasteen edessä sukupolvenvaihdoksen kanssa.

Lisäksi hän edustaa valmentajana eri tyyppiä kuin edeltäjänsä Hodgson. Vaikka Vieira pääsee aloittamaan jokseenkin puhtaalta pöydältä, on hänen iskostettava ideansa monille pelaajille, jotka ovat aiemmin pelanneet täysin erilaisen filosofian mukaisesti. Palace oli Hodgsonin alaisuudessa ajoittain hyvinkin inhorealistinen joukkue, jolle riitti yksi onnistunut hyökkäys peliä kohden, jos sillä sai pisteitä.

Tuleva kausi vaatii kärsivällisyyttä Palacen seurajohdolta, jos Vieira ei saakaan peliä kulkemaan heti ensimmäisillä kierroksilla.

Crystal Palace -uutiset

Leeds tuomitsi kannattajiensa käytöksen – homofobista huutelua vastustajan pelaajalle

Leeds on tuominnut Crystal Palacen keskikenttäpelaajaan Conor Gallagheriin kohdistetut homofobiset huutelut, joita Elland Roadilla kuultiin tiistaina joukkueiden kohdatessa Valioliigassa. Valioliigan meneillään olevalla ja edeltävällä kierroksella...

Liverpoolin hirvittävä vire jatkuu – Steven Gerrardin Villa haki vieraspisteet

Kello 17 Suomen aikaa käynnistyi kolme valioliigaottelua. Valtaosasta näiden pelien maalisaldoa vastasi kotijoukkue Anfieldillä. Liverpoolin uhrina tällä kertaa Saints Liverpool oli Southamptonille melko tyly isäntä heti...

Ville Liimatta


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!

1
2
3
4
5