Arsenalin uusi pelaaja koki, millaista on pelata Liverpoolia vastaan: ”En ole ikinä nähnyt mitään sellaista”

© Kuva: Getty Images

Arsenalin keskikenttäpelaaja Dani Ceballos on aloittanut uransa Valioliigassa lupaavasti. Hän siirtyi Tykkimiesten riveihin kesällä lainasopimuksella Real Madridista, ja hän on toistaiseksi ollut kentällä kauden jokaisessa sarjaottelussa.

Erityisesti ottelu Burnleyä vastaan osoitti, millaisen taiturin Arsenal sai 23-vuotiaassa Ceballosissa. Espanjalaistähti syötti Arsenalin molemmat maalit 2-1-voitossa ja tarjoili muutenkin silmiä hivelevän esityksen Emirates Stadiumilla.

Viikkoa myöhemmin Ceballos oli kuitenkin näkymätön, kuten niin moni muukin Arsenalin pelaaja, kun vastaan tuli viime kauden hopeajoukkue ja Mestarien liigan voittaja Liverpool.

Anfieldin isännät voittivat kotonaan 3-1. Lucas Torreiran kavennus ottelu loppuhetkillä jäi laihaksi lohduksi Arsenalille, joka kohtasi tuona päivänä selkeästi paremman joukkueen.

Liverpool teki vaikutuksen myös Ceballosiin, joka kohtasi punapaidat ensi kertaa urallaan. Hän joutui hetken miettimään, kun häneltä kysyttiin ottelusta Guardianin haastattelussa.

– En ole ikinä nähnyt mitään sellaista, mitä näin Anfieldilla. En ole ikinä nähnyt joukkuetta, joka pelaa paremmin tai prässää kuin he. Se tapa, jolla kannattajat tukevat heitä…

– He (Liverpool) vievät ilman pois. Heitä vastaan joutuu käyttämään niin paljon aikaa puolustamiseen, ja kun haluaa tehdä jotain pallon kanssa ja hengähtää, niin he ovat jo kimpussa. He ovat harjoitelleet todella hyvin.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.