Entinen Liverpool-hyökkääjä haluaa takaisin Valioliigaan: ”Maileja on alla, mutta tässä menopelissä on vielä paljon annettavaa”

© Kuva: Getty Images

Viime kaudella turkkilaista Trabzonsporia edustanut Daniel Sturridge on tällä hetkellä ilman seuraa. Syyskuussa 31 vuotta täyttävä hyökkääjä hamuaa pelipaikkaa Valioliigasta.

Sturridge kärsi Turkissa loukkaantumisista ja pelasi lopulta Turkin Superliigassa vain 11 ottelussa, joissa syntyi kelpo tehot, neljä maalia ja neljä maalisyöttöä. Kauden mittaisen Turkin visiitin jälkeen entinen Liverpool-hyökkääjä etsii nyt uutta seuraa.

– Meillä on vaihtoehtoja ympäri maailmaa, mutta olen englantilainen pelaaja ja olen aina rakastanut pelaamista Valioliigassa. Uskon, että minulla olisi paljon annettavaa Valioliigassa ja voisin sanoa, että se on ykkösvaihtoehtoni. Minusta tuntuu, että minulla on vielä keskeneräisiä asioita siellä, joten haluaisin takaisin sinne, Sturridge kertoi Sky Sportsin haastattelussa.

Sturridge on urallaan edustanut muun muassa Manchester Cityä, Chelseaa, Liverpoolia sekä West Bromwichia. Valioliigassa hyökkääjä on tehnyt 77 maalia 218 ottelussa. Koronan runteleman taloustilanteen takia ilmaisella siirrolla saatavilla oleva Sturridge on ehdottomasti varteenotettava hyökkääjä markkinoilla.

– Haluaisin uskoa, että olen yksi vähän paremmista vaihtoehdoista joukkueille. Olen vapaa agentti ja olen pelannut useassa seurassa. Olen valmis auttamaan joukkuetta menestymään ja olemaan iso pala joukkueen suunnitelmia.

– Uskon, että näissä jaloissa on vielä paljon jäljellä. Vaikka olenkin ollut jo pitkään mukana, sanoisin, että maileja on alla, mutta tässä menopelissä on vielä paljon annettavaa, Sturridge sanaili.

Lähtökohtaisesti Sturridge voisi olla erinomainen lisä keskikastin ja alemman kastin joukkueille. Yksi mielenkiintoinen vaihtoehto voisi olla esimerkiksi sarjanousija Leeds, joka etsii vahvistusta hyökkäysosastolleen. Lisäksi esimerkiksi sarjapaikan juuri ja juuri varmistanut Aston Villa voisi olla kiinnostunut oman Sturridgesta, joka vietti neljä vuotta Aston Villan akatemiassa.