Southamptonin päävalmentaja Ralph Hasenhüttl tietää, miten tärkeä pelaaja Danny Ings on hänelle ja seuralle. Ingsillä on sopimus kesään 2022 saakka, mutta jatkosta ei ole takeita.

Ings on Southamptonin ehdoton ykköspelaaja. Hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella seitsemään peliin viisi maalia.

− On normaalia, että joku nousee seurassa sellaiseen asemaan, jossa hän nyt on. Se on todella erityistä, ja toivon, ettei hän heitä sitä hukkaan saadakseen enemmän rahaa, Hasenhüttl kommentoi Sky Sportsille.

Ings on 28-vuotias, ja hän saattaa haluta pelata urallaan vielä isommissa ympyröissä. Hasenhüttl ei osannut sanoa, mitä Ings aikoo tehdä.

− Puhun hänen kanssaan tästä aiheesta kerran tai pari kuussa. Minun työni ei ole keskustella sopimusasioista joka viikko, Hasenhüttl kertoi.

Hasenhüttl kuitenkin sanoi toivovansa, että Ings jatkaa Southamptonissa. Joukkueen alkukausi on ollut todella hyvä. Seura on Valioliigassa kuudentena, vain neljä pistettä kärjen perässä. Asiasta käy paljon kiittäminen Ingsiä, mutta onko hän seurassa enää pitkään?

− Se on hänen vastuullaan, kukaan muu ei voi päättää hänen puolestaan. Hänen täytyy tehdä päätös ja elää sen kanssa, Hasenhüttl totesi Ingsistä.