Danny Ings saattaa vaihtaa seuraa – Southampton-luotsilta huolestuttava toteamus tähtipelaajiensa tulevaisuudesta

© Kuva: Getty Images

Southampton-manageri Ralph Hasenhüttl on myöntänyt, ettei seuralla ole välttämättä varaa pitää Danny Ingsiä ja muita joukkueen tähtipelaajia St Mary’s Stadiumilla.

Ings on neuvottelut Southamptonin kanssa jatkopahvista jo viime syksystä lähtien. Heikon taloudellisen tilanteen vuoksi 28-vuotiaan maalitykin palkkavaatimukset ovat kuitenkin osoittautumassa seuralle liian suuriksi.

Hasenhüttl toivoo Ingsin jäävän St Mary’s Stadiumille pitkään kestäneiden keskusteluiden jälkeen. Jos sopuun ei kuitenkaan päästä ja lähtö toteutuu, sanoo itävaltalaisluotsi ”elämän jatkuvan”.

– Olemme tilanteessa, jossa kaikki seurat kamppailevat taloudellisten asioiden kanssa. Emme ota riskejä tai pelaa mitään pelejä täällä, Hasenhüttl totesi The Mirrorille.

– Minun mielestäni Danny on osoittanut halunsa jäädä seuraan. Tiedämme, kuinka tärkeä pelaaja hän on meille.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Danny Ings on Southamptonin kauden paras maalintekijä seitsemällä täysosumalla 13 valioliigaotteluun. Kuva: Getty Images

– Toivottavasti löydämme sopimuksen niin, että hän viimein omistautuu meille ja jää tänne.

– Jos ei, niin elämä jatkuu, eikä tämä seura mihinkään katoa. Toivottavasti löydämme ratkaisun, johon kaikki voivat olla tyytyväisiä.

LUE MYÖS: Southamptonin huippulupaus loukkasi polvensa vakavasti – ”Kamala uutinen nuorelle jätkälle”

Hasenhüttlin mukaan monet muutkin Southamptonin pelaajat haluaisivat itselleen isomman sopimuksen. Taloudellisen tilanteen vuoksi seura on kuitenkin varautunut vaihtamaan pelaajia halvempiin vaihtoehtoihin kesän siirtoikkunassa.

– Yritämme pitää seuran taloudellisesti terveellisessä asemassa, eikä kyse ole ainoastaan Ingsistä. Seurassa on paljon muitakin, jotka haluavat kasvattaa sopimustaan, Hasenhüttl jatkoi.

– Jos emme odota maksavan kyseistä summaa tulevaisuudessa, on meidän etsittävä halvempi vaihtoehto tilalle. Tilanteen tulisi aina olla voittava kummallekin osapuolelle.

– Jos pelaajat haluavat ottaa kesällä seuraavan askeleen ja siirtyä isompaan seuraan, ja he ovat vastaanottaneet sopivia tarjouksia muualta, olemme aina valmiita neuvottelemaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.