Valioliigan putoajakandidaatti tarjoili taas uskomattoman maalin: ”Tiesin, että se menee sisään”

© Kuva: Getty Images

Watfordin kausi ei ehkä kauneimmasta päästä ole, mutta sen viime otteluissa tekemiä maaleja kehtaa kyllä esitellä myös jälkipolville.

Hornets kaatoi Norwichin tiistaina Vicarage Roadilla lukemin 2-1. Voittomaalin iskenyt, entinen maajoukkuemies Danny Welbeck ei tehnyt mitä tahansa osumaa. Sen lisäksi, että voiton taannut maali paranteli joukkueen asemaa putoamistaistossa, nähtäneen 29-vuotiaan suoritus viikon maalikoosteessa.

Uraltaan niin Manchester Unitedista kuin Arsenalista muistettava Welbeck pelasi läpi ottelun, ja sai 55. minuutilla pallon boksissa, kiskaisten sen saksipotkulla ylös ohi voimattoman Tim Krulin.

– Tiesin, että se menee sisään heti, kun näin mitä hän on tekemässä, valmentaja Nigel Pearson sanoi.

– Mahtava asia Dannylle, joka on tehnyt todella kovaa työtä päästäkseen pelikuntoon ja siihen, missä on nyt. Toivottavasti hän jatkaa samaa rataa.

Craig Dawson teki myös maalin tiistaina. Topparin edellinen osuma, juhannuksena Leicesterin verkkoon uponnut veto oli sekin saksipotku.

– Dannyn maali oli totta puhuen hienompi, mutta samapa se, kunhan maaleja syntyy, valmentaja myhäili.

Watford on nyt sarjassa seitsemäntenätoista, pelattuaan ottelun perässä tulevia Aston Villaa ja Bournemouthia enemmän. Eroa kaksikkoon – ja putoamisalueelle – on nyt neljä pistettä.

Lähde: Watford