Muistatko hullunkurisen virheen David Beckhamin pelipaidassa? – Man Unitedin entinen paitavastaaja paljasti hauskan tarinan taustalla

© Kuva: Getty Images

Vuoden 1997 Charity Shield -kamppailu Manchester Unitedin ja Chelsean välillä muistetaan kummallisesta mokasta. Kyseinen hullunkurinen virhe liittyi seuran ikonisen keskikenttäpelaajan David Beckhamin pelipaitaan.

Beckham tuli ottelussa vaihdosta sisään, jonka United voitti rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Legendan valkoisessa paidassa ihmetytti kirjoitusvirhe, jossa sukunimen h-kirjain oli jäänyt pois painossa.

Unitedin silloinen paitavastaaja Albert Morgan paljasti tämän viikon UTD Podcastissa taustoja, kuinka kyseinen pelipaita päätyi Beckhamille.

– Siinä oli huonoa onnea mukana. Minulla oli laukussani neljä Beckhamin paitaa. Minulla oli tapana pitää mukanani kahta lyhyt- ja kahta pitkähihaista. Sitä tulee silloin sokeaksi, eikä huomaa kirjoitusvirhettä, Morgan kertoi.

– Laitoin paidan naulaan ja hän veti sen päälleen. Hän aloitti vaihtopenkiltä. Peli käynnistyi ja yhtäkkiä Becksiä kehotettiin valmistautumaan. Hän veti paidan pois päältään ja olin vain: ”Voi luoja”.

– Tuohon aikaan paidat olivat ihmisten printtaamia. Me emme tehneet niitä tuolloin sisäisesti.

Muokattu 2.6. klo 10.35: Korjattu, että kyseessä oli h-kirjain, eikä s-kirjain, kuten aiemmin väitimme.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!