Arsenalin keskuspuolustaja David Luiz haluaisi päättää pelaajauransa SL Benficassa, mistä hänen taipaleensa Euroopan huippukentillä sai alun perin alkunsa.

Brasilialaistoppari siirtyi tammikuussa 2007 kasvattiseurastaan Vitoriasta Benficaan kuuden kuukauden mittaisella lainasopimuksella, jonka jälkeen portugalilaisseura päätti hankkia hänet pysyvästi riveihinsä.

Luiz vietti yhteensä neljä vuotta Benfican paidassa, voittaen siellä liigamestaruuden kaudella 2009-10, jonka jälkeen Chelsea osti hänet 25 miljoonalla eurolla tammikuussa 2011.

Paris Saint-Germainissa vuodet 2014-16 pelannut Luiz siirtyi viime kesänä Chelseasta Emirates Stadiumille, missä hän on pelannut avainroolia Arsenalin puolustuksessa.

Luizin sopimus Arsenalissa päättyy kuitenkin jo ensi kauden jälkeen, minkä takia paluu Portugaliin voi tapahtua jo melko pian.

– Olen aina sanonut, että haluaisin päättää urani Benficassa. Jalkapallossa kaikki muuttuu – mikä on tänään totta on huomenna valhe – mutta minun tunteeni eivät valehtele, Luiz kertoi seuran virallisilla nettisivuilla.

– Rakastan Benficaa. Minun unelmani olisi astua Estadio da Lightin nurmelle heidän väreissä. Ottaen huomioon kaiken sen mitä olen elänyt ja tuntenut, miksi Benfica on osa elämääni ja historiaani, kaikki se huomioon ottaen, Benfica on isompi kuin kukaan pelaaja.