Brighton ja Wolves jakoivat pisteet kaksijakoisessa pelissä – sama mies sankari ja konna

© Kuva: Getty Images

Valioliigaviikonloppu päättyi maalijuhliin, kun europelipaikoista taisteleva Wolves vieraili Brightonissa. Juhlat tosin kestivät vain 45 minuuttia.

Kaikki ottelun neljä maalia nähtiin ensimmäisellä puoliajalla, alle 20 minuutin sisällä. Vieraat siirtyivät ensin johtoon 28. peliminuutilla, kun Diogo Jota latasi pallon verkkoon Raúl Jiménezin alustuksesta. Meksikolaiskärki Jiménezistä tuli samalla Wolvesin valioliigahistorian tehokkain pelaaja.

Brightonin vastaus tuli salamavauhtia, sillä isännät tekivät kaksi maalia vain 96 sekunnin sisällä. Ensin Neal Maupay esitteli erinomaista tekniikkaansa laukaisten suoraan pitkästä Dale Stephensin pystysyötöstä vasurilla pallon alanurkkaan.

Toinen maali oli puolestaan hyvän joukkuerakentelun tuotos. Aaron Mooy jakoi pallon Leandro Trossardille, ja tämä tarjoili maltillisesti keskustaan, josta Davy Pröpper puski maan kautta Brightonin johtoon. Osuma oli Pröpperin toinen Brightonin paidassa, ja ensimmäinen joukkueen kotistadionilla.

Pröpperin ilo maalistaan jäi kuitenkin lyhytaikaiseksi, sillä Wolvesin tasoitus syntyi hollantilaisen ikävästä harhasyötöstä. Maalintekijänä oli jälleen Jota, ja niin tauolle mentiin 2-2 -numeroissa.

Toisella puoliajalla maalihanat väännettiin kiinni, eikä tekopaikkojakaan syntynyt samaan tahtiin. Niinpä molemmat joukkueet kartuttivat pistesaldoaan tasan yhdellä pisteellä. Wolvesille peli oli jo kahdeksas peräkkäinen ilman tappiota, ja yhdestoista perättäinen, jos mukaan lasketaan vain valioliigaottelut.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)