Manchester United on pitkään tavoitellut RB Leipzigin tähtipuolustaja Dayot Upamecanoa itselleen, mutta Mestarien liigan lohkon kolmossija oli näille toiveille kova kolaus, The Athletic uskoo.

United jatkaa pelejään Eurooppa-liigan pudotuspeleissä, mutta juuri RB Leipzig ja PSG etenivät Mestarien liigassa jatkoon manchesterilaisten kustannuksella.

Athleticin lisäksi englantilaislehti Express kirjoittaa, että Upamecanon hankkiminen tammikuun siirtoikkunassa saattoi vaikeutua ratkaisevan paljon. RB Leipzig eteni jatkoon, joten sillä tuskin on halukkuutta myydä huippupuolustajaa kesken kauden.

Topparina pelaava Upamecano on noussut maailman ehdottomaan puolustajaeliittiin Leipzigissa. Jalkapallon erikoissivusto Transfermarktin mukaan ranskalaispuolustajan arvo siirtomarkkinoilla on tällä hetkellä jopa 60 miljoonaa euroa.

Upamecanolla on sopimus RB Leipzigin kanssa vuoteen 2023 saakka. Hän on pelannut Ranskan maajoukkueessa kolme ottelua. Saksan Bundesliigassa Upamecano on ahkeroinut tällä kaudella yhdeksän peliä ja Mestarien liigassa viisi ottelua.