Telegraph: Manchester Unitedin maalivahti Chelsean, Tottenhamin ja PSG:n tähtäimessä

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin Dean Henderson pelaa ilmiömäistä lainakautta Sheffield Unitedin maalilla. Nuori englantilaistorjuja on herättänyt otteillaan vahvaa kiinnostusta myös muiden seurojen leireissä.

The Telegraphin mukaan Paris Saint-Germain on valmis tekemään Hendersonista tarjouksen ensi kesänä. Myös Chelsean ja Tottenhamin kerrotaan olevan kiinnostuneita vasta 22-vuotiaasta maalivahdista, joka kutsuttiin ensimmäistä kertaa Englannin A-maajoukkueeseen viime lokakuussa.

Chelsean kerrotaan etsivän potentiaalista korvaajaa Kepa Arrizabalagalle, joka on kärsinyt hankalasta kaudesta sinipaitojen maalilla. Tottenham haluaa sen sijaan hankkia uutta tukea 33-vuotiaalle Hugo Lloris’lle.

Sheffield United olisi myös erittäin halukas jatkamaan hänen lainasopimustaan Bramall Lanella vielä kolmannen kauden ylitse. Manchester United ei todennäköisesti pysty tarjoamaan Hendersonille ykkösvahdin paikkaa niin pitkään kun David De Gea vartioi joukkueen maalia. Hendersonin sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy kesällä 2022, mutta siihen sisältyy optio yhdestä lisävuodesta.

Yhdessä Alissonin ja Nick Popen kanssa, Henderson on pitänyt maalinsa puhtaana peräti yhdeksän kertaa Valioliigassa tällä kaudella. Hän voitti viime kaudella Englannin Mestaruussarjan Kultaisen hanskan johdatettuaan Sheffield Unitedin sarjataulukon toiselle sijalle.

Kertoimet ottelulleBournemouth - Chelsea29.02.2020