”Tämä ilta on sinun” – Englannin uuden tähden isältä tunteikas ylistysviesti debyyttimaalin jälkeen

© Kuva: Getty Images

Evertonin Dominic Calvert-Lewin on ollut valioliigakauden ensimmäisten kierrosten kuumin nimi. 23-vuotias hyökkääjä takoi ensimmäiseen neljään kierrokseen komeat kuusi maalia ja ansaitsi ensimmäisen kutsunsa Englannin maajoukkueeseen.

Torstaina menestystarina sai jatkoa, kun Calvert-Lewin onnistui maalinteossa välittömästi maalinteossa maaottelussa Walesia vastaan. Everton-tähden isä Karlda Lewin julkaisi pelin jälkeen Facebookissa ylistysviestin pojalleen.

Calvert-Lewin aloitti jalkapallouransa kasvattajaseurassaan Sheffield Unitedissa. Lupaava hyökkääjä siirtyi elokuussa 2016 vain 1,5 miljoonalla punnalla Evertoniin ja debytoi saman vuoden joulukuussa seuran edustusjoukkueessa.

– Muistan kun hän ei mahtunut Englannin Victory Shield -joukkueeseen U16-ikäluokassa. Muutamat tietyt valmentajat ja managerit eivät luottaneet häneen. Minun täytyi myös viedä itkevä kuusivuotias poikani ensimmäisistä koeharjoituksista kotiin, koska hän oli liian ujo pelaamaan, Karlda Lewin kirjoitti julkaisussaan.

– Kun hänet tyrmätään, hän iskee takaisin. Hylkäys on yleensä elämän tapa ohjata sinut sinne minne kuulut. Jos pyörit tarpeeksi pitkään parturien ympärillä, saat lopulta hiustenleikkuun.

Travis Binnion, David Unsworth, Ronald Koeman, Duncan Ferguson ja Carlo Ancelotti. Kiitos, että uskoitte häneen, kun muut eivät sitä tehneet.

– Dominic Nathaniel Calvert-Lewin, Englannin debyyttimaalintekijä. Palkinto kovasta työstä on ansaittu. Tämä ilta kuuluu sinulle. Onnittelut poika! Rakastan sinua ja olen ylpeä sinusta.


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!