Sky Sportsin asiantuntija pitää Manchester Unitedin uutta hankintaa paniikkiostoksena: ”En ymmärrä sitä”

© Kuva: Getty Images

Paul Merson on leimannut Manchester Unitedin uuden pelaajavahvistuksen Donny van de Beekin ”paniikkihankinnaksi”, jonka seura halusi tuoda joukkueeseensa miellyttääkseen sillä vain Unitedin kärsimättömiä faneja.

23-vuotias keskikenttäpelaaja saapui Old Traffordille 39 miljoonan euron kaupoissa hollantilasjätti Ajaxista, kun Ole Gunnar Solskjær teki viimein kesän ensimmäisen pelaajahankintansa aiemmin tällä viikolla.

Van de Beek liittyy Unitedin keskikentälle Bruno Fernandesin ja Paul Pogban rinnalle, mutta Sky Sportsin asiantuntijan Mersonin mielestä nuorelle hollantilaispelaajalle ei todellisuudessa ole edes paikkaa joukkueen avauskokoonpanossa.

– Donny van de Beek vaikuttaa paniikkihankinnalta. En ymmärrä sitä, miksi Manchester United osti hänet, Merson kertoi Daily Starille.

LUE MYÖS: Sky Sportsin asiantuntija vaatii Man Unitedilta jättihankintaa, jos seura haluaa pelata mestaruudesta: ”Hän voi tehdä maaleja tyhjästä, kun peli ei kulje”

– He käyttivät juuri 40 miljoonaa euroa pelipaikalle, jolla he ovat jo vahvoilla. Miten hänen odotetaan pelaavan Paul Pogban ja Bruno Fernandesin kanssa? Jonkun on pelattava keskikentän pohjalla.

– Minulle tämä hankinta näytti tältä: ”Ai me emme ole vieläkään hankkineet ketään? Mennään ja ostetaan joku, kenet me voisimme saada?”, entinen Arsenal-pelaaja tiivisti.

Ennen van de Beekin hankintaa, Manchester United kävi useita viikkoja kestäneitä siirtoneuvotteluita Borussia Dortmundin Jadon Sanchosta.

United teki Englannin maajoukkueen 20-vuotiaasta laiturista tarjouksen, mutta ei päässyt Dortmund-tähden siirtokorvauksesta sopuun. Neuvottelut saksalaisseuran kanssa ovat tällä hetkellä jäissä, mutta siirtoikkunan sulkeutumiseen on vielä kuukausi aikaa, vaikka uusi valioliigakausi potkaistaankin käyntiin jo viikon kuluttua.


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!