Puheet Dušan Vlahovićin siirrosta Valioliigaan suosivat agenttia – mutta onko niissä lopulta mitään perää?

© Kuva: Getty Images

Eri asteiset viestimet ovat jauhaneet viikkotolkulla tarinaa siitä, miten paljon toisaalta Arsenal, toisaalta Juventus on valmis maksamaan serbialaishyökkääjä Dušan Vlahovićista. Maanosan tehokkaimpiin maalintekijöihin kiistatta lukeutuva 21-vuotias totta tosiaan varmasti kelpaisi yhdelle jos toiselle seuralle. Tällä hetkellä hän on kuitenkin sopimussuhteessa Fiorentinaan.

Violan toimitusjohtaja Joe Barone on puheisiin lopen kyllästynyt, ja toistaa edelleen seikan, joka ei otsikkomasiinoita tunnu kiinnostavan.

– Me puhumme tästä päivittäin, ja olen sanonut tämän moneen otteeseen. Fiorentina ei ole saanut yhtään tarjousta kyseisestä pelaajasta.

Päivittäin raportoituja, useiden kymmenien miljoonien suuruisia tarjouksia ei siis ole tehty sille taholle, jonka kanssa neuvottelematta siirtoa on mahdotonta toteuttaa.

– Olemme olleet asiassa varsin selkeällä linjalla. Olemme avoimia monenlaisille ratkaisuille, mutta vaadimme asioihin selkeyttä, Barone jatkoi Sky Italialle.

Johtajan puheessa kuuluu selkeä ärtymys, joka on yhtä selkeästi Vlahovićin edustajien aikaansaamaa.

– Haluamme selkeitä viestejä niin itse pelaajalta kuin hänen edustajiltaan. Fiorentinalla on tulevaisuus niin joukkueena, kuin kannattajien ja koko kaupungin osalta. Meidän on keskityttävä myös siihen.

Asiat voivat tunnetusti muuttua siirtoneuvotteluissa nopeasti, ja käänteitä niissä voi tapahtua todella äkillisesti. Baronen kommenttien lisäksi kuitenkin se, että italialaismedia on koko ajan kertonut pelaajan haluttomuudesta siirtyä Valioliigaan, on sivuutettu pohjoisempien viestimien taholta näppärästi. Myöskään Arsenalin taholta ei tietenkään ole vahvistettu minkäänlaisia neuvotteluita tai suunnitelmia Vlahovićin suhteen.

Kuten aiemmin uutisoitiin, sopivat jatkuvat juorut luonnollisesti varsin hyvin pelaajan agentille.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.