Englantilaislehti The Guardianin mukaan Manchester United on lähellä hankkia Paris Saint-Germainin entisen tähtihyökkääjän Edinson Cavanin vuoden mittaisella sopimuksella, johon sisältyy optio yhdestä lisävuodesta.

Viimeiset seitsemän vuotta Ranskan pääkaupungissa pelannut uruguaylaiskärki on ollut kesästä lähtien vapaa agentti, minkä takia United ei maksa 33-vuotiaasta lainkaan siirtokorvausta.

Cavanin tyyris 10 miljoonan euron vuosipalkka siirtyy kuitenkin Unitedin vastuulle, minkä lisäksi sen on maksettava suuri siirtopalkkio pelaajan agentille.

Cavania on aiemmin tänä kesänä viety sekä Benficaan että Atlético Madridiin, mutta kumpikin siirto on The Guardianin mukaan kaatunut juurikin agentin korkeisiin vaatimuksiin.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Edinson Cavani agent also confirmed the agreement on personal terms with Manchester United. Agents fee to be agreed on next hours [#MUFC to get it sorted for bit less than €10m].
Medicals pending - Edinson will fly to Manchester today.
Here we go is coming 🔴 #ManUtd #Cavani

Pelaajakauppoihin erikoistuneen italialaistoimittajan Fabrizio Romanon mukaan Cavanin siirto Manchester Unitediin on enää muodollisuuksia vaille valmis. BBC puolestaan uutisoi, että Uruguayn maajoukkuekärki lentää sunnuntain aikana Manchesteriin lääkärintarkastusta varten.

[readmore from=Manchester-United]

Cavani jätti PSG:n seurahistorian parhaimpana maalintekijänä, onnistuttuaan 200 kertaa pariisilaisten paidassa. Hän voitti seuran kanssa useita pokaaleja, kuten kuusi Ranskan pääsarjamestaruutta. Hän on tehnyt myös 50 maalia 116 ottelussa Uruguayn maajoukkueelle.

United – joka kohtaa PSG:n tämän kauden Mestarien liigan lohkovaiheessa – on hankkinut kesän aikana vain yhden uuden pelaajan. Hollantilainen keskikenttäpelaaja Donny van de Beek saapui seuraan syyskuun alussa, kun United pääsi Ajaxin kanssa sopuun hänen 39 miljoonan euron siirtokorvauksesta.