Ranskalaisseura vahvisti: Chelsea tavoittelee lähes kaksimetristä maalivahtia

© Kuva: Getty Images

Ranskan Ligue 1:ssä pelaava Stade Rennais on vahvistanut, että se neuvottelee Chelsean kanssa maalivahti Édouard Mendyn siirrosta.

Stade Rennais’n puheenjohtaja Nicolas Holveck kertoi seurojen välisistä neuvotteluista keskiviikkona lehdistötilaisuudessa ja sanoi, että Mendy, 28, on ilmaissut halunsa siirtyä Lontooseen.

– Olemme aloittaneet neuvottelut Edouard Mendystä Chelsean kanssa, sanoi Holveck Goalin mukaan.

– Ymmärrän hänen halunsa, josta hän kertoi meille. Mutta tällä hetkellä siirrosta ei ole sovittu. Kolmen osapuolen on päästävä yhteisymmärrykseen.

Lehtitietojen mukaan Stade Rennais hylkäsi Chelsean ensimmäisen, 16 miljoonan euron, tarjouksen Senegalin maajoukkuevahdista. Mendy siirtyi nykyiseen seuraansa vuosi sitten Stade Reimisistä neljällä miljoonalla eurolla, ja hänen sopimustaan on jäljellä kolme vuotta.

Chelsea etsii siirtomarkkinoilta kilpailijaa Kepa Arrizabalagalle, josta lontoolaisseura pulitti Athletic Bilbaolle kesällä 2018 maalivahtien maailmanennätyssumman, 80 miljoonaa euroa. Kepa, 25, on toiminut kummallakin kaudellaan Chelsean ykköstorjujana, mutta saanut runsaasti kritiikkiä esityksistään, ja viime kaudella hän menetti hetkellisesti paikkansa 38-vuotiaalle kakkosvahdille Willy Caballerolle.

197-senttinen Mendy tarjoaisi Chelsean tolppien väliin kookkaamman vaihtoehdon, sillä hän on yli kymmenen senttiä Kepaa ja Caballeroa pidempi.