Pettymys Arsenalille: Norwich ei luovu avainpelaajastaan – ”Siinä ei ole järkeä”

© Kuva: Getty Images

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke sanoo, että laitahyökkääjä Emiliano Buendia jatkaa ”99 prosentin” varmuudella seurassa kauden loppuun.

Argentiinalainen Buendia, 24, on yhdistetty viime aikoina Arsenaliin, joka etsii lehtitietojen mukaan luovaa hyökkäyspään pelaajaa.

Buendia oli tiettävästi jo viime kesänä useiden pääsarjaseurojen kiikarissa, mutta hän jäi Norwichiin, jossa hän on pelannut tällä kaudella 21 ottelua tehden niissä seitsemän maalia ja syöttäen yhtä monta.

Argentiinalaistaituri on kertonut tavoitteekseen palata nopeasti Valioliigaan, mutta sama pätee myös Norwichiin. Kanarialinnut on Mestaruussarjassa ensimmäisenä, kun kaudesta on pelattu noin puolet.

Farkelta kysyttiin, pelkääkö hän Buendian lähtevän.

– En, mitään ei tule tapahtumaan. Tällä alalla ei voi ikinä puhua sadan prosentin varmuudella, mutta sanoisin, että puhumme 99 prosentista, kommentoi Farke Sky Sportsin mukaan.

– Siinä ei ole järkeä, että kukaan avainpelaajistani lähtisi nyt. Eikä siinä ole meille seurana järkeä myydä yhtäkään pelaajistani.

– Näillä pelaajilla on potentiaalia pelata jossain tämän maan suurimmista seuroista, ja Arsenal on ehdottomasti yksi tämän maan ja Euroopan parhaista.

– Heillä on potentiaalia pelata siellä jonain päivänä, mutta siinä [siirrossa] ei ole järkeä tammikuussa. Ollaan nyt rehellisiä, me olemme mahtavassa asemassa [Mestaruussarjassa].


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.