Tottenhamin pelaaja kiipesi katsomoon, tulistuminen johti tutkintaan – ”Näyttää kaamealta hänen kannaltaan”

© Kuva: Getty Images

Englannin jalkapalloliitto (FA) on Sky Sportsin mukaan aloittanut tutkinnan Tottenhamin Eric Dierin käytöksestä FA Cupin viidennen kierroksen ottelussa Norwichia vastaan.

Keskikenttäpelaaja Dierin nähtiin kiipeävän katsomoon ja ottavan yhteen vihaisen fanin kanssa kamppailun jälkeen. Spursin managerin José Mourinhon mukaan fani oli esittänyt solvauksia, ja paikalla oli Dierin perheenjäseniä.

Tottenhamin ex-pelaaja Jamie O’Hara sanoo ymmärtävänsä Dierin reaktion, mutta hänen mielestään tämä teki kuitenkin ”ison, ison virheen”.

– Hänen ongelmansa on nyt se, että tämä pysyy hänen mukanaan. Tämä on asia, jonka Spursin fanit tulevat muistamaan, O’Hara kommentoi talkSPORTilla.

– Kaikilla on kamerakännykkä. Hän on Tottenhamin paidassa, kiipeää katsomon läpi, ja se näyttää kaamealta hänen kannaltaan. Meillä kaikilla on tunteet pelissä, etenkin pelien jälkeen, ja hän tietää sen olleen iso peli Tottenhamille.

O’Haran mukaan Dier tietää, että Spursin olisi pitänyt pystyä voittamaan ottelu. Tie cupissa nousi kuitenkin pystyyn rangaistuspotkutappion myötä.

– Se, mitä ei voi tehdä, on reagoida. Hänen pitäisi yksinkertaisesti yrittää koota itsensä.


PÄIVÄN VIHJE: SOUTHAMPTON – ARSENAL

Arsenalin ykköstykistö on kehässä – painuuko viikonlopun cup-nyhjäys unholaan?