ESPN: Manchester Cityssä naureskeltu Erling Braut Hålandin pienelle siirtosummalle – vertailukohtana Manchester Unitedin maksama siirtosumma omasta pelaajastaan

© Kuva: Getty Images

Manchester City vahvisti aiemmin tällä viikolla päässeensä yhteisymmärrykseen Borussia Dortmundin kanssa Erling Braut Hålandin siirrosta.

Manchester City aktivoi Hålandin sopimuksessa olevan noin 60 miljoonan euron ulosostopykälän ja hän siirtyy kesällä seuran vahvuuteen.

Vaikka allekirjoitusbonukset ja edustajien palkkiot mukaan laskiessa siirron todellinen hinta nousee huomattavaksi, ei itse 60 miljoonan euron siirtosumma ole suuri Hålandin kaltaisesta huippupelaajasta. Myös Manchester Cityn pelaajat tiedostavat sen.

Nimittäin ESPN:n saamien tietojen mukaan Manchester Cityn sisällä on naureskeltu sille, että seura maksaa Hålandista yhtä paljon kuin Manchester United maksoi aikoinaan Shakhtar Donetskille Fredistä.

Manchester United maksoi keskikenttäpelaajasta noin 60 miljoonaa euroa, eikä Fred ole kyennyt vastaamaan hänelle asetettuihin odotuksiin. Fred on edustanut Manchester Unitedia noin neljän vuoden ajan.

ESPN:n mukaan Hålandin edustajat tietävät, että hyökkääjä olisi saanut enemmän rahaa muun muassa Manchester Unitedissa, mutta pelaajan lähipiirin mukaan raha ei ollut missään vaiheessa avainasemassa uutta seuraa valitessa. Hålandin kerrotaan tienaavan Manchester Cityssä noin 375 000 euroa viikossa.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.