Wolvesin bussi kesti lähes täydet 90 minuuttia – kunnes argentiinalaisakseli lopulta onnistui

© Kuva: Getty Images

Wolverhampton ja Sevilla kohtasivat Eurooppa-liigan puolivälieräottelussa Saksan Duisburgissa. Välierään Manchester Unitedia vastaan eteni lopulta Sevilla.

Sevilla lähti otteluun hurja rekordi takanaan.

Wolverhamptonille tarjottiin johtoasemaa 12 minuutin vaiheilla, kun Adama Traoré rynnisti omalta kenttäpuoliskoltaan karkuun, ja tuli Sevilla-puolustuksen nurin repimäksi boksissa. Raúl Jimenez epäonnistui kuitenkin pilkulta.

Sevilla piti palloa hurjalla prosentilla, mutta Wolves onnistui pitämään sen poissa vaarallisimmilta alueilta, jollei muuten niin topparien viime hetkien uhrautuvilla liu’uilla.

Paineen jatkuessa ja jatkuessa alkoi vaikuttaa väistämättä siltä, että oranssi muuri murtuu ennemmin tai myöhemmin. Taukoa ennen niin ei kuitenkaan käynyt.

Sama toimitus jatkui toisella jaksolla – Wolves piti bussiaan oman kolmanneksen rajoilla, paljon pelattiin myös aivan rangaistusalueen rajoja pitkin. 79. minuutilla kulmapotkut kirjattiin 0-10. Julen Lopeteguin ryhmän erikoistilanteista puuttui kuitenkin kaikki vaara.

Varsinaisen peliajan viimeiselle kympille tultaessa nähtiin hämmentävästi muutama tapahtuma myös Sevillan puolustusalueella.

Ottelu alkoi selkeästi haiskahtaa melko pitkäksi venyvältä, kunnes Sevilla viimein 88. minuutilla iski pallon sisään, argentiinalaisvoimin. Kulmapotkun jälkitilanteesta Ever Banega keskitti luukulle, ja Lucas Ocampos puski alas, 0-1.

Sevilla kohtaa siis välierässä Manchester Unitedin, toiseen välierään Internazionalea vastaan selvisi Baselin peräti 4-1 lyönyt Shakhtar Donetsk.