Manchester United voitti torstai-iltana kotikentällään Granadan 2-0-lukemin ja selvitti tiensä Eurooppa-liigan välieriin yhteismaalein 4-0.

GOAL

@goal
Manchester United cruise into the Europa League semi-finals 🙌 #UEL

United lähti toiseen osaotteluun loistavista asetelmista ja sinetöi otteluparin jo heti kuudennella peliminuutilla.

Alex Telles lähetti vasemmalta laidalta keskityksen, Paul Pogba pudotti pallon päällään vapaana olleelle Edinson Cavanille, joka laukoi upeasti volleysta pallon maaliin. 1-0.

Granada oli lähellä kaventaa otteluparin tilannetta vain muutamaa minuuttia myöhemmin, mutta Yangel Herreran pusku oli osoitteeton.

Ottelu ei missään vaiheessa noussut erityisen viihdyttäväksi, mutta molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa maalintekoon.

Parhaat maalipaikat nähtiin aivan ottelun viime hetkillä. Ensin Unitedin superlupaus Amad Diallo oli karata läpiajoon, mutta pallo takertui hänen jalkoihinsa ja tilanne kuivui kokoon. Vain sekunteja myöhemmin Granada oli onnistua avaamaan maalihanansa otteluparissa. Herrera pääsi puskemaan lähietäisyydeltä, mutta David de Gea venyi hienoon reaktiotorjuntaan.

Tapahtumaketju sai jatkoa vielä kertaalleen toisessa päässä ja siitä syntyi myös ottelun toinen maali. Telles lähetti ties kuinka monennen keskityksen vasemmalta laidalta, ja pallo päätyi Granada-toppari Jesus Vallejon päästä omaan maaliin. 2-0.

Manchester United ei koko otteluparin aikana häikäissyt peliesityksillään, mutta teki tarvittavan. Ole Gunnar Solskjærin ryhmä kohtaa Eurooppa-liigan välierissä AS Roman. Toisesta finaalipaikasta taistelevat Arsenal ja Villarreal.

ESPN FC

@ESPNFC
Will it be 5th time lucky for Solskjaer in a semifinal? 🤔

❌ 0-2 vs. Man City, EFL Cup
❌ 1-2 vs. Sevilla, UEL
❌ 1-3 vs. Chelsea, FA Cup
❌ 1-3 vs. Man City, EFL Cup
⏳ Man Utd vs. Roma, UEL