Manchester United selvin numeroin Eurooppa-liigan välieriin – taistelee finaalipaikasta AS Romaa vastaan

© Kuva: Getty Images

Manchester United voitti torstai-iltana kotikentällään Granadan 2-0-lukemin ja selvitti tiensä Eurooppa-liigan välieriin yhteismaalein 4-0.

United lähti toiseen osaotteluun loistavista asetelmista ja sinetöi otteluparin jo heti kuudennella peliminuutilla.

Alex Telles lähetti vasemmalta laidalta keskityksen, Paul Pogba pudotti pallon päällään vapaana olleelle Edinson Cavanille, joka laukoi upeasti volleysta pallon maaliin. 1-0.

Granada oli lähellä kaventaa otteluparin tilannetta vain muutamaa minuuttia myöhemmin, mutta Yangel Herreran pusku oli osoitteeton.

Ottelu ei missään vaiheessa noussut erityisen viihdyttäväksi, mutta molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa maalintekoon.

Parhaat maalipaikat nähtiin aivan ottelun viime hetkillä. Ensin Unitedin superlupaus Amad Diallo oli karata läpiajoon, mutta pallo takertui hänen jalkoihinsa ja tilanne kuivui kokoon. Vain sekunteja myöhemmin Granada oli onnistua avaamaan maalihanansa otteluparissa. Herrera pääsi puskemaan lähietäisyydeltä, mutta David de Gea venyi hienoon reaktiotorjuntaan.

Tapahtumaketju sai jatkoa vielä kertaalleen toisessa päässä ja siitä syntyi myös ottelun toinen maali. Telles lähetti ties kuinka monennen keskityksen vasemmalta laidalta, ja pallo päätyi Granada-toppari Jesus Vallejon päästä omaan maaliin. 2-0.

Manchester United ei koko otteluparin aikana häikäissyt peliesityksillään, mutta teki tarvittavan. Ole Gunnar Solskjærin ryhmä kohtaa Eurooppa-liigan välierissä AS Roman. Toisesta finaalipaikasta taistelevat Arsenal ja Villarreal.


PÄIVÄN VIHJE: MANCHESTER UNITED – LEICESTER

Leicesterin loppukauden ohjelma on hurja! Onko Kelechi Iheanachosta Manchester Unitedin kaatajaksi?